Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Κανός στο 4.35 κόντρα στον Αρη

Με Κανός στο 4.35 κόντρα στον Αρη
Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 09:38

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης στο Φάληρο (21:00). Σε καλή κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη οι «ερυθρόλευκοι». Έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο και ακολούθησε ένα εύκολ 3-0 στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα των playoffs.

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

Οι Πειραιώτες τρέχουν πλέον ένα αήττητο σερί 19 αγώνων στη Stoiximan Super League, με απολογισμό 13 νίκες και έξι ισοπαλίες. Στο -3 από την κορυφή ο Ολυμπιακός, έχει επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου, με μίνιμουμ στόχο την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Για τον Άρη η σεζόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες. Μετά τους Μπούργος και Πάρντιου, ο Τερζής είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο και κλήθηκε να τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η είσοδος στα playoffs ήταν αυτονόητη, ταβάνι είναι η 5η θέση και στόχος οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις ως το φινάλε.

Τώρα η Stoiximan Super League στο ημερολόγιό σου πατώντας εδώ!

Είχε καλή εικόνα για μια ώρα παιχνιδιού στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν άντεξε στην πίεση και κατέρρευσε μετά την ισοφάριση. Με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερο τέρμα και να φύγει απογοητευμένος από το ματς. Κέρδισε οτ πρώτο από τα τέσσερα ματς φέτος με τον Ολυμπιακό, έχασε τα άλλα τρία με το ίδιο σκορ (1-0).

Με φόρα φτάνει ο Ολυμπιακός στο ματς και μεγάλη αυτοπεποίθηση, απέναντι σε έναν Άρη που δεν έχει ιδιαίτερη πίεση πλέον αλλά είναι εύθραυστος ψυχολογικά και βγάζει απογοήτευση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & να σκοράρει ο Κανός σε απόδοση 4.35 στη Stoiximan.

Προσκλήσεις για κάθε ματς της Stoiximan Super League!

Ήρθε το tickets.stoiximan.gr για να σε στείλει στα γήπεδα της Stoiximan Super League στα ματς των Playoffs & των Playouts! Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος,μοιράζει σε ΚΑΘΕ αναμέτρηση μία διπλή VIP πρόσκληση και διπλές προσκλήσεις!

Πού γίνονται όλα αυτα; Στο tickets.stoiximan.gr όπου μπορείς να πάρεις μέρος για τις προσκλήσεις σε όποια παιχνίδια επιθυμείς!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης