Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γαλλία - Ελλάδα: Τα προγνωστικά της μεγάλης μάχης

Γαλλία - Ελλάδα: Τα προγνωστικά της μεγάλης μάχης
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 10:08

Το Γαλλία - Ελλάδα είναι αναμφίβολα το παιχνίδι της ημέρας και στο Betmarket.gr θα βρείτε τα προγνωστικά της σπουδαίας αναμέτρησης.

Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα 19/06, 21:45

Κανάλι: ALPHA / Novasports Prime

Έδρα: Σταντ Ντε Φρανς (Παρίσι)

Το απόλυτο έχουν και οι δύο ομάδες στα προκριματικά του EURO 2024, καθώς αμφότερες μετρούν μόνο νίκες. Η Γαλλία κέρδισε αρχικά την Ολλανδία (4-0), στη συνέχεια την Ιρλανδία (0-1) και την περασμένη αγωνιστική το Γιβραλτάρ (0-3). Ενώ, η Ελλάδα νίκησε στην πρεμιέρα της το Γιβραλτάρ (0-3) και την περασμένη Παρασκευή την Ιρλανδία (2-1).

Γαλλία - Ελλάδα: Προγνωστικά

Ανάλυση Γαλλία

Η Γαλλία ήταν εξ αρχής το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, όμως απ' ότι φαίνεται θα τα καταφέρει ακόμη πιο εύκολα από το αναμενόμενο. Έως τώρα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ και έχοντας σκοράρει οκτώ τέρματα. Επιπλέον, κέρδισε εύκολα με 4-0 την ανταγωνίστρια της για την πρώτη θέση, Ολλανδία και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό.

Το ρόστερ των Γάλλων φυσικά δεν συγκρίνεται και πιθανότατα είναι το πληρέστερο σε όλη τη διοργάνωση, οπότε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει συνεχώς ευχάριστους πονοκεφάλους. Κόντρα στην Εθνική μας αναμένεται να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να επιλέξει στην επιθετική τριάδα τους Κόλο - Μουανί, Εμπαπέ και Ντεμπελέ.

Συνολικά οι Γάλλοι δεν αποτελούν ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια της, καθώς επιλέγουν να επιτίθενται γρήγορα και προσπαθούν άμεσα να μεταφέρουν την μπάλα στην επίθεση, γεγονός που για την ώρα φαίνεται να τους βγαίνει. Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, μπορεί να έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όμως με αντίπαλο την Ολλανδία δέχθηκε 1.69 xGoals και κόντρα στην Ιρλανδία είχε ως MVP τον Μενιάν.

Ανάλυση Ελλάδα

Η Ελλάδα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, η οποία βοήθησε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Το θετικό είναι πως το τρίποντο συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και οι παίκτες έδειξαν να αντιλαμβάνονται το πλάνο του προπονητή και να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο.

Η Εθνική μας ομάδα εξελίσσεται σε ένα σύνολο που δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, παίζει επιθετικά και χτίζει μια καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Κόντρα στην Ιρλανδία κατάφερε να έχει 1.60 xGoals, ενώ νωρίτερα στο φιλικό με τη Λιθουανία δημιούργησε 30 ευκαιρίες για γκολ. Επιπλέον, ο Πογιέτ δήλωσε πως η Ελλάδα θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της στη σημερινή αναμέτρηση και πως θα επιλέξει μια επιθετική προσέγγιση.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μη δώσει χώρο στον αντίπαλο, ειδικά στην πλάτη της άμυνας. Ακόμη, αναμένεται να χτίζει γρήγορα τις επιθέσεις της όταν θα κερδίζει την μπάλα από τον αντίπαλο και να επιλέγει το παιχνίδι από τα πλάγια όταν η Γαλλία θα έχει οργανωμένη την άμυνα της. Δύσκολα πάντως θα δούμε ένα σύνολο που θα παίξει αμυντικά και χωρίς ρίσκο, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα έως τώρα.

Ο Διαιτητής

Διαιτητής του Ελλάδα - Γαλλία θα είναι ο γνωστός μας πλέον, Ματέου Λάοθ και αυτό σίγουρα δημιουργεί ενδιαφέρον στα προγνωστικά για ειδικά στοιχήματα. Ο Ισπανός βρέθηκε στον περσινό τελικό κυπέλλου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, μοιράζοντας οκτώ κίτρινες κάρτες και δίνοντας ένα πέναλτι. Συνολικά φέτος έχει βρεθεί σε 31 αναμετρήσεις, έχοντας δώσει 108 κίτρινες κάρτες, έξι αποβολές με δεύτερη κίτρινη και 10 πέναλτι. Ο Ισπανός είναι ή τους ύψους ή του βάθους με τις κάρτες, καθώς σε αρκετές αναμετρήσεις του ο αριθμός τους δεν ξεπέρασε τις τρεις, όμως σε επίσης αρκετές ξεπέρασε τις πέντε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένουμε υψηλό ρυθμό και γρήγορες επιθέσεις, οπότε είναι πιθανό να δούμε κάποια κίτρινη από νωρίς. Η επιλογή να βγει η πρώτη κάρτα πριν το 35ο λεπτό προσφέρεται σε απόδοση 1.85, από τη Stoiximan και έχει ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Γαλλία - Ελλάδα

Μπορεί να είναι μεγάλο το ρίσκο, όμως φαίνεται πως η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τους Γάλλους. Η ομάδα του Ντεσάμπ δεν χρειάζεται συστάσεις και ειδικά επιθετικά αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο, με τον Εμπαπέ να αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή κινδύνου. Από την άλλη, το σύνολο του Πογιέτ έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια στη δημιουργία φάσεων και αρχίζει να χτίζει μια καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Συνολικά περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, καθώς οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές διαθέσεις κι έτσι στα προγνωστικά ενδιαφέρον υπάρχει στο Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.25 από τη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια. Το γεγονός πως η Ολλανδία είχε 1.69 xGoals κόντρα στη Γαλλία και η Ιρλανδία ανάγκασε τον Μενιάν να βγει MVP, μας δείχνει πως η Ελλάδα έχει αρκετές ελπίδες να βρει δίχτυα.

Επιπλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, η Γαλλία δεν είναι ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή και επιλέγει συχνά να ψάχνει αμέσως την επίθεση. Επίσης, η Ελλάδα δεν θέλει να έχει παθητικό ρόλο κι έτσι θα προσπαθήσει να έχει τη μπάλα στα πόδια της όσο περισσότερο μπορεί, ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή για να απειλήσει. Οπότε, ενδιαφέρον υπάρχει και στην επιλογή να έχει η Γαλλία Under 59.5% κατοχή, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.87 από τη Stoiximan και επιβεβαιώθηκε στους αγώνες των Γάλλων με την Ολλανδία (45%), την Αργεντινή (46%), το Μαρόκο (39%), την Αγγλία (43%), την Πολωνία (55%) και τη Δανία (49%).

Betmarket Επιλογές

19/06, 21:45 Goal/Goal 2.25

19/06, 21:45 Γαλλία Under 59.5% κατοχή 1,87

Διαβάστε επίσης

Τριάδα επιλογών στο Γαλλία-Ελλάδα!

Τριάδα επιλογών στο Γαλλία-Ελλάδα!

Γαλλία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους «Stade de France». Στο συγκεκριμένο ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 οι «τρικολόρ» είναι σε ρόλο φαβορί και η «γαλανόλευκη» ισχυρό αουτσάιντερ.