Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Podcasts για μία χαλαρή Κυριακή!

Podcasts για μία χαλαρή Κυριακή!
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - 10:35

Το καλοκαίρι και η ανεμελιά του, συνοδεύονται από μια εξαιρετική και ιδιαίτερα ευχάριστη ηχητική συντροφιά, με τα podcasts της Stoiximan να σε ακολουθούν στην παραλία, το μπαλκόνι σου ή όπου εσύ επιθυμείς, με ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες αθλητικές και μη ιστορίες.

ΖΟΣΙΜΑΡ

Ο Ζοσιμάρ, ο ξακουστός Μαύρος Ράμπο, το πιο δημοφιλές ελληνικό podcast επιστρέφει και ο Θέμης Καίσαρης προσεγγίζει με λεπτότητα και αρχοντιά τη λαϊκή ομορφιά του “Βασιλιά των Σπορ” προσπαθώντας να βάλει σε τάξη το χάος του.

Το podcast αυτό, για κάποιο λόγο λοιπόν αποτελεί τη νέα σου αγαπημένη συνήθεια.

EL SOMBRERO

Το El Sombrero Stories By Stoiximan είναι η σειρά των podcasts που βασίζονται στα κείμενα του El Sombrero, κείμενα που αλλάζουν μορφή και γίνονται ο ήχος που σε συνοδεύει όποτε το ζητήσεις. Ήχος συνώνυμος με την ιαχή του κοινού στο γήπεδο και του χτυπήματος της ίδιας της μπάλας.

Το ταξίδι πίσω στο χρόνο περιλαμβάνει αναμνήσεις που συγκινούν τους ποδοσφαιρόφιλους, ιστορίες από τα Mundial όλων των δεκαετιών και αναφορές σε “μύθους” της μπάλας. Περιλαμβάνει τα ντέρμπι και τις αντιπαλότητες τους, αλλά και όλη τη γοητευτική αυτή επιστροφή στο παρελθόν.

Πόσο μεγάλος μπακ υπήρξε ο Καφού; Πόσο “δολοφονικό” ήταν το χτύπημα του Σουμάχερ στον Μπατιστόν; Ή πως το “Φαινόμενο” άρχισε να “ανθίζει” στη χώρα της τουλίπας μαζί με αυτές; Όλα αυτά, μαζί με πολλά περισσότερα σας τα προσφέρουν ο Γιάννης Τσαούσης και ο Κώστας Βαϊμάκης στο podcast El Sombrero by Stoiximan.

SAKIS SHOW

Η αξιοζήλευτη προσωπικότητα του κυρίου Σάκη και η ματιά του προς τα πράγματα (ευρύτερα…) είναι πάντα εδώ για σένα, μέσα από το Sakis Show by Stoiximan. Από τη μόδα και τις συναυλίες, μέχρι τα σπορ, τα ζώδια και τις θεωρίες συνωμοσίας, η κόντρα με την αγαπημένη του παρτενέρ κυρία Χριστιάνα φοράει το αντίστοιχο ύφος, ανάλογα με το θέμα της και σου προσφέρεται απλόχερα. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν είναι ποτέ προβλέψιμος, όπως δεν είναι και το ίδιο το podcast.

LOST TAPES

Το ρετρό ύφος είναι η βάση της δημιουργίας ενός νοσταλγικού podcast. Στα Lost Tapes by Stoiximan η ατζέντα του Βασίλη Σκουντή ανοίγει και η θέση απέναντί του φιλοξενεί τον “ανθό” των πρωταγωνιστών του ελληνικού μπάσκετ.

Το εθνικό μας σπορ είχε και έχει άφθονους σταρ και τόνους αφηγήσεων για να θυμηθούμε τη διαδρομή του ως εδώ.

Γκάλης, Γιαννάκης, Ρίβερς, Ράτζα και πολλοί άλλοι “θρύλοι”, αναπαύονται στον καναπέ ή την πολυθρόνα και πατάνε το rewind για χάρη σου.

Διαβάστε επίσης