Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 4/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 4/9)
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:34

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ (22:00): Άσχημη εμφάνιση και ήττα με 2-0 στην έδρα της Λέιτον Όριεντ. Απείλησε ελάχιστα επιθετικά, δείχνοντας πως δεν μπήκε ποτέ στην φιλοσοφία του ματς. Το μουδιασμένο ξεκίνημα της είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, χάρη στο τέρμα του Φόρντε, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να μην κατορθώνουν ποτέ να βρουν τις λύσεις, ώστε να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα της Λέιτον. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 57' με τον Θίο Άρτσιμπαλντ να νικά με υπέροχο πλασέ τον Στίβενς. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Κέμπριτζ, ψάχνει τις λύσεις επιθετικά, έχοντας μείνει μακριά από το γκολ για δύο 90λεπτα.Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς, έχοντας απολογισμό επτά τέρματα ενεργητικό και τέσσερα παθητικό. Σταθερά εκτός ο εφεδρικός τερματοφύλακας Μάνιον, ο βασικός χαφ Μέι και ο αναπληρωματικός μπακ Χάουνστρουπ.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ (22:00): Γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 2-1 κόντρα στην Έξετερ. Αρκετά χορταστικό ματς, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν μπροστά από τις δύο εστίες. Αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν ήταν οι γηπεδούχοι με τον Αίμσον στο 34' να αξιοποιεί με υπέροχη κεφαλιά την σέντρα του Κάρολ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανασυνταχθούν γρήγορα, καταφέρνοντας να φέρουν το ματς στα ίσα με το υπέροχο σουτ στη κίνηση του Χάρβεϊ Κνιμπς στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Ρέντινγκ κατάφερε να βγάλει μερικές από τις επιθετικές αρετές της, φτάνοντας μάλιστα κοντά στην ολική ανατροπή, «πλήρωσε» ωστόσο την αναποτελεσματικότητα της, μιας και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρις Κόουλ κατάφερε να χαρίσει την νίκη στους γηπεδούχους. Στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς και απολογισμό τέσσερα γκολ ενεργητικό και ισάριθμο γκολ παθητικό. Αμφίβολοι ο σημαντικός μεσοαμυντικός Ρουσέσα και ο βασικός εξτρέμ Κνιμπς.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ (00:00): Γνώρισε τη συντριβή με 5-1 εκτός έδρας από τη Ρίβερ, αν και το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια. Άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον επιθετικό Σεπούλβεδα, για να ισοφαριστεί στο 37’ με αυτογκόλ του ιδίου. Στο 48’ έγινε το 2-1, ενώ στο 69’ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Από εκείνο το σημείο και μετά κατέρρευσε και έτσι δέχτηκε άλλα τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παρέμεινε έτσι για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς βαθμό, ενώ στη γενική βαθμολογία έχει απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις που μπορούν να δώσουν διεθνές εισιτήριο. Δεν είναι ήσυχη όμως, ούτε με την παραμονή, καθώς είναι μόλις στο +5. Ο μπακ Ινσούα είναι τιμωρημένος. Ακόμα, παραμένουν τραυματίες οι πολύτιμοι Ντεσάμπατο (Τ), Ντίας (Α).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ (00:00): Πήρε τεράστια εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Αρχεντίνος και συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει. Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρίβερ Πλέιτ, τον χρήσιμο δεξιό μπακ, Ε. Λόπες. Αντίθετα, σημαντική απώλεια αυτή του πολύτιμου μεσοεπιθετικού Τολόσα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε. Παραμένουν τραυματίες ο πολύτιμος κεντρικός αμυντικός Σεντουριόν (ρήξη χιαστού) και ο νεαρός φορ Ντρουιγιέ (κάταγμα στην περόνη). Είναι αναγκασμένη να παίζει παντού επιθετικά για να παίρνει νίκες. Δεν της φτάνουν οι ισοπαλίες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης