Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:04

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μεγάλα θέματα πέρυσι, με τις αλλαγές προπονητών και τους πολλούς παίκτες που ήρθαν, όμως στο τέλος κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, πάνω από τον ΠΑΟΚ. Φέτος, οι ερυθρόλευκοι μετά την έλευση του Κορδόν στη θέση του τεχνικού διευθυντή και του Ντιέγο Μαρτίνεθ στον πάγκο, ελπίζουν σε διάκριση. Ξεκίνησαν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, από τον γ προκριματικό, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γκενκ. Στον πλέι οφ γύρο, ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο της σερβικής Τσουκαρίτσκι, με νίκη 3-1 στο «Καραϊσκάκης» και 4-0 εκτός έδρας. Έτσι οι Πειραιώτες θα βρεθούν στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας την αγγλική Γουέστ Χαμ, τη γερμανική Φράιμπουργκ και τη σερβική Μπάτσκα Τόπολα. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει κάνει το 2/2 έχοντας νικήσει πρώτα τον Πανσερραϊκό (2-0) και μετά τον Ατρόμητο (4-0), ενώ απόψε θα μονομαχήσει με τη Λαμία, ενώ την επόμενη αγωνιστική –μετά τη διακοπή- πηγαίνει στην OPAP Arena για να τα βάλει με την ΑΕΚ.

Η Λαμία χρειάστηκε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική πέρυσι, για να παραμείνει στην κατηγορία. Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στην έδρα του Ιωνικού, όμως μπόρεσε να φτάσει στο 2-2 και τελικά να κρατηθεί έστω και δύσκολα στη Σούπερ Λιγκ. Κακή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, με την ομάδα να εμφανίζει αμυντικά κενά. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 2-2 με τον Βόλο, όμως ο βαθμός αποτελεί κέρδος, ενώ την περασμένη εβδομάδα επικράτησε με 1-0 του Άρη, οδηγώντας σε απομάκρυνση των κόουτς των αντιπάλων. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Καρλίτος στο 38ο λεπτό, φτάνοντας τα δύο τέρματα σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας σκοράρει και στην πρεμιέρα. Απόψε πηγαίνει στο Φάληρο, απέναντι στον πολύ ποιοτικό Ολυμπιακό.

Ο αγώνας για τη Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λαμία, είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης