Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά US Open 5/9/23: Με Τζόκοβιτς και άσους

Προγνωστικά US Open 5/9/23: Με Τζόκοβιτς και άσους
Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:50

Νέα εβδομάδα, νέαπρογνωστικά για το US Open. Τώρα που κρίνονται όλα ήρθε η ώρα να φορτσάρουμε και με την απαιτούμενη συγκέντρωση στα προγνωστικά μας από το US Open να κλείσουμε με θετικό πρόσημο.

Φυσικά στην πρώτη ημέρα των προημιτελικών τα φώτα πέφτουν πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ, σε μία αναμέτρηση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος. Ο Αμερικανός μπροστά στο κοινό της πατρίδας του θα προσπαθήσει να πετύχει τη μεγάλη έκπληξη.

Για τον Νόλε η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, αλλά γνωρίζει καλά πως να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Ο Σέρβος πέτυχε μία πολύ καθαρή νίκη, παρότι βρέθηκε πίσω με 5-3 στο δεύτερο σετ με τον Γκόγιο. Αυτό του δίνει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να κοντραριστεί με έναν παίκτη, τον οποίο έχει κερδίσει επτά στις επτά φορές.

Το πρόβλημα με τον Φριτζ έχει να κάνει με τις επιστροφές τουΤζόκοβιτς, τον καλύτερο returner στο τουρ. Για τον Σέρβο, βέβαια, το επίπεδο δεν μπορεί να διατηρηθεί επί τρία συνεχόμενα σετ. Εξ ου και ο Φριτζ, που δεν παίζει απλώς με το σερβίς, έχει καλά χτυπήματα από τη βασική γραμμή, θα γεμίσει τα σετ, ίσως να... κλέψει και ένα. Θυμίζουμε πως έχουν παίξει οι δυο τους ένα επικό πεντάσετο στην Αυστραλία το 2021. Ο Τζόκοβιτς θα τον λύσει τον γρίφο, αλλά όχι εύκολα, με τηνίκη του σε συνδυασμό του over 31.5 games να προσφέρεται στο 1.80 από τη Stoiximan για να ανοίξει τα προγνωστικά τένις από το US Open.

Με άσους σε άντρες και γυναίκες

Η συνέχεια θα δοθεί πάλι από το ταμπλό των ανδρών, με τον Μπεν Σέλτον να αντιμετωπίζει τον Φράνσις Τιαφό. Μία «μάχη» Αμερικανών με δύναμη, βαριά χτυπήματα και πολύ σερβίς. Ο Σέλτον μέσα στο τουρνουά πραγματοποίησε το πιο γρήγορο σερβίς της διοργάνωσης, στα 239 χιλιόμετρα.

Σε αυτήν την κόντρα των Αμερικανών, που στα μάτια μου φαντάζει με ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Τιάφο ισορροπημένη, οι άσοι θα παίξουν ρόλο. Όταν λέμε ελαφρύ προβάδισμα, εννοούμε πως ο Τιάφο θα κερδίσει τον Σέλτον, αλλά όχι εύκολα. Μπορεί να δούμε τέσσερα, μπορεί και πέντε σετ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο οι δυο τους προχωράνε βαθιά στο ματς, τόσο περισσότερους άσους θα βλέπουμε.Το over 33.5 των άσων προσφέρεται στο 1.91 από τη Stoiximan για να γεμίσει τη δυάδα μας στα προγνωστικά μας από το US Open.

Για κλείσιμο θα παίξουμε και ένα fun bet, από το ταμπλό των γυναικών αυτήν τη φορά. Οσταπένκο και Γκοφ θα αναμετρηθούν για μία θέση στην καλύτερη τετράδα. Η Αμερικανίδα διανύει έναν εξαιρετικό μήνα, με βάση τα όσα έκανε στα τρία τουρνουά που προηγήθηκαν, όπου και κατέκτησε δύο τίτλους.

Για την Γκοφ αυτή είναι μια διοργάνωση στην οποία μπορεί να κάνει το breakthrough, μετά το πρώτο της Masters. Και ο δρόμος άνοιξε αφού η Οσταπένκο απέκλεισε τη Σφιόντεκ. Είναι αυτός λόγος αισιοδοξίας; Η απάντηση προφανώς ναι, αφού η Οσταπένκο όσο καλή παίκτρια και να είναι, στο επίπεδο της Σφιόντεκ δε φτάνει.

Για την ακρίβεια παίζει εντελώς διαφορετικό, πολύ πιο επιθετικό και ορμητικό τένις, με επίθεση σε κάθε μπάλα. Κομμάτι στο οποίο η Γκοφ δεν μπορεί να πει πως είναι καταφανώς καλύτερη αλλά μπορεί να ισχυριστεί ότι η σταθερότητά της θα κάνει τη δουλειά.

Ωστόσο και αυτές οι δύο μπορούν να φτάσουν μακριά. Πρόκειται για πολύ καλές breakers που θα γεμίσουν η μία το σερβίς της άλλης και κατά συνέπεια στα περισσότερα σερβίς θα υπάρχουν ευκαιρίες για άσους. Η ενισχυμένη απόδοση από τη Stoiximan με τηνίκη της Γκοφ σε συνδυασμό των 11+ άσων, έχει αρκετά δελεαστική τιμή στο 3.50.

Προγνωστικά US Open (5/9/23) - Το παιχνίδι μου

Δυάδα Stoiximan με απόδοση 3.43

US Open (A) - 5/9 - 20:30 - Φριτζ - Τζόκοβιτς: 2 και over 31.5 games (1.80)
US Open (Α) - 5/9 - 03:30 - Τιάφο - Σέλτον: Over 33.5 άσοι (1.91)

Μονό Stoiximan

US Open (Γ) - 5/9 - 19:00 - Οσταπένκο - Γκοφ: 2 και 11+ άσοι (3.50)

Διαβάστε επίσης