Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντεπίθεση με διπλό ταμείο για τον Θρύλο!

Αντεπίθεση με διπλό ταμείο για τον Θρύλο!
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 10:24

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει αντίδραση μεγάλης ομάδας στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους (21:30) στην πρώτη δοκιμασία της διαβολοβδομάδας.

Άλλη μια διπλή αγωνιστική στην Euroleague, με διπλή εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, η οποία τον έριξε στο 7-7, θέλει να αντιδράσει άμεσα με δύο εκτός έδρας ματς να ακολουθούν, με Βίρτους στην Μπολόνια και Βιλερμπάν στη Λυών.

Πρώτη χρονικά αλλά και με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας είναι η δοκιμασία στην Virtus Segafredo Arena κόντρα στην ιταλική ομάδα, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ως τώρα και με ρεκόρ 10-4 φιγουράρει στη 2η θέση της κατάταξης ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι με ηγέτη τον Τόκο Σενγκέλια έχει εκμεταλλευτεί σχεδόν στο απόλυτο την έδρα της, όπου έχει 7/8, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε νικήτρια από τη χώρα των Βάσκων εις βάρος της Μπασκόνια (81-91).

Αυτό το «κάστρο» καλείται να… ρίξει ο Ολυμπιακός όπως και πέρυσι (83-85). Η νίκη του Θρύλου στην Μπολόνια προσφέρεται σε απόδοση 2.07.

Ένας Ολυμπιακός ο οποίος από την πλευρά του δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το δικό του «κάστρο». Η ήττα από τη Βαλένθια (56-63) αποτελεί αισίως την 4η φετινή στο ΣΕΦ, την ώρα που οι Πειραιώτες είχαν μόλις 4 ήττες σε 31 αγώνες την προηγούμενη διετία.

Η επιθετική παραγωγικότητα των μόλις 56 πόντων στην ήττα με την Βαλένθια ήταν η δεύτερη χειρότερη φετινή για την ομάδα του Μπαρτζώκα στη διοργάνωση.

Κομβικό ρόλο έπαιξε η απουσία του εξαιρετικά σημαντικού επιθετικά παράγοντα Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα είναι εκ νέου διαθέσιμος για να ανεβάσει την ομάδα, έχοντας και σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη γέννηση του παιδιού του. Οι Over 79.5 πόντοι των Πειραιωτών προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης