Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 20/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 20/12)
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 11:49

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00): Άλλαξε το έργο στον Βόλο η πρόσληψη του Άνχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός τεχνικός βρήκε αμέσως τα «κουμπιά» των παικτών του και ανέτρεψε μια κατάσταση που έμοιαζε σχεδόν... θλιβερή. Δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, καθώς και οι νίκες απέναντι σε Πανσερραϊκό, Λαμία, δίνουν στο Βόλο το δικαίωμα να πιστεύει την παραμονή. Σπουδαίο το «διπλό» στο «Αθανάσιος Διάκος», ήρθε με γκολ του Κόμπα στο 80', που διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στη Λαμία. Με έξυπνη τακτική, ο Βόλος με 33% κατοχή μπάλας είχε 1.00 xG και πήρε το τρίποντο στις λεπτομέρειες. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, άφησε πίσω του πολλή από την πίεση, ωστόσο έχει ακόμη δρόμο μπροστά του.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00): Πέντε ήττες στα επτά επίσημα τελευταία για τον Παναθηναϊκό! Δεν του έφτανε το εντός έδρας 1-2 από τη Μακάμπι Χάιφα και το τέλος της ευρωπαϊκής διαδρομής, ήρθε και το 3-2 στο Περιστέρι να τον γκρεμίσει από την κορυφή της Stoiximan Super League. Ο Ιωαννίδης στο 38' έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησαν ωστόσο τα λάθη του Μπρινιόλι και συνολικά της άμυνας, με τον Ατρόμητο να ολοκληρώνει μια μεγάλη ανατροπή. Με 71% κατοχή μπάλας καθώς και 2.08 xG, οι «πράσινοι» έφυγαν με άδεια χέρια από το ματς και αυτό φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος. Ζόρικη η έξοδος στο Πανθεσσαλικό βάσει συγκυριών, ωστόσο μοιάζει ακραίο να κάνει ο Παναθηναϊκός τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα. Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Τζούρισιτς, Τσέριν καθώς και Βέρμπιτς είναι εκτός αποστολής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30): Η Βόλφσμπουργκ πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Ντάρμσταντ, εκτός έδρας. Καλά, δεν έπαιζε με κάποιο μεγαθήριο, απλά έπαιζε με 10 παίκτες από το 27’ με την αποβολή του Λακρουά. Ο Μάιερ σκόραρε στο 63’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ μερικά λεπτά νωρίτερα, ο Μάελε, πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, όταν σούταρε γύρω στα 5 μέτρα πίσω από το κέντρο και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Καθοριστική στιγμή ήταν και αυτή στο 76’, με τον Καστέλς να κάνει μεγάλη διπλή επέμβαση και να κρατάει τη νίκη για την ομάδα του. Γενικά φέτος δεν κάνει καλή σεζόν και δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της. Έχει νεανικό ρόστερ στη διάθεσή του ο Κόβατς, αλλά γενικά ακόμη ψάχνεται. Η προηγούμενη νίκη της ήταν το 2-1 επί της Λειψίας, στις 25/11. Πέρα από τον τιμωρημένο Λακρουά (κεντρικός αμυντικός), εκτός για το Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου δίνονται και οι Ενμετσά (επιθετικός), Βίμερ (εξτρέμ), Σαρ (επιθετικός), Ροτζέριο (αριστερό μπακ), Σβάνμπεργκ (μέσος).

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30): Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το... ντέρμπι με την Στουτγκάρδη (3-0) και παρέμεινε στο κυνήγι της Λεβερκούζεν (στο -4 αλλά με ματς λιγότερο, αυτό με την Ουνιόν, 24/1). Ανώτερη ήταν και έφτασε στη νίκη χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα. Ο Κέιν στο 2’ και στο 55’ και ο Κιμ στο 63’ σκόραραν για τους πρωταθλητές Γερμανίας που είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 25’ με τον Κιμ και στο 45+2 με τον Μίλερ. Μάλιστα, ο Γερμανός επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, απλώς το αναφέρουμε και αυτό. Κάπως έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τον διασυρμό με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πάντως, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, με βάση την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της. Και με το νέο έτος, θα κάνει και τουλάχιστον δύο κινήσεις, σίγουρα μία στην άμυνα και άλλη μία στα χαφ. Τελευταία φορά που έχασε εκτός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ για το πρωτάθλημα, ήταν τον Ιανουάριο του 2015 (4-1). Από τότε, μετράει 7 διπλά και μία ισοπαλία! Δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι Κίμιχ (μέσος) και Γκορέτσκα (μέσος). Χωρίς αυτούς, υπάρχει σοβαρό ζήτημα στα χαφ. Εκτός δίνονται και οι Κομάν (εξτρέμ), Γκνάμπρι (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης