Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα γκολ στο Περιστέρι

 Με τα γκολ στο Περιστέρι
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 14:12

Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα (21/12/23) στη Stoiximan Superleague και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά των αγώνων.

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 2 (17:30)

Ο ΟΦΗ δεν έκανε καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ και ηττήθηκε δίκαια από τον Άρη (1-0), στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σίγουρα, ο νέος προπονητής δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να έχει κάποια επίδραση στην ομάδα, όμως το γεγονός πως αυτή δεν απείλησε καθόλου ήταν αρνητικό. Γενικότερα, η ομάδα βρίσκεται σε πίεση κι έτσι σήμερα θέλει τη νίκη, για να κλείσει τη χρονιά με ηρεμία.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (1-4), έχοντας κάποιες θετικές στιγμές και μερικά διαστήματα που κατάφερε να απειλήσει. Εφόσον κατάφερε να φτάσει στην εξάδα, πλέον το βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει κι έτσι σήμερα θέλει τουλάχιστον να παραμείνει ψηλότερα από τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για μια αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες όπου σε κάποιους τομείς είναι πολύ καλές. Ο μεν ΟΦΗ θέλει τη νίκη, με τον νέο προπονητή να ψάχνει το αποτέλεσμα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι, που είναι πολύ καλοί στις εξόδους τους φέτος, θα ήταν ικανοποιημένοι και με το Χ. Γενικότερα, η ισοπαλία μοιάζει να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα και προσφέρεται σε απόδοση 3.48, στη Winmasters.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime (20:30)

Ο Ατρόμητος πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-2), φτάνοντας στο -2 από την εξάδα. Είναι εντυπωσιακό πως στην εποχή Ίλιτς παραμένει αήττητος, καθώς πλέον μιλάμε για έξι αγωνιστικές (3-3-0). Οι γηπεδούχοι έχουν χτίσει μια πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και με τον Σέρβο στον πάγκο σκοράρουν κατά μέσο όρο 2.3 γκολ/ανά παιχνίδι, με μόνο αρνητικό το ότι μετρούν μόλις μία ανέπαφη εστία.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Πανσερραϊκού (0-1) και συνεχίζει τη μάχη του για την κορυφή της Stoiximan Superleague. Βέβαια, το έργο του δεν ήταν εύκολο και το αποτέλεσμα ήρθε με δυσκολία, γεγονός που ίσως προβλημάτισε τον νέο προπονητή. Σίγουρα, το μεγάλο προσόν του παραμένει η επιθετική λειτουργία, η οποία είναι αρκετά αποτελεσματική, ενώ σήμερα γενικότερα περιμένουμε να έχει επιθετική διάθεση.

Πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες με αποτελεσματικές επιθέσεις και άμυνες που δεν πείθουν, οπότε στα προγνωστικά Superleague θα επιλέξουμε το Goal/Goal, σε απόδοση 2.10, στη Bet365.

Stoiximan Superleague (21/12/23): Betmarket επιλογές

21/12, 17:30 | ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Χ (Απόδοση 3,48)

21/12, 20:30 |Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Goal/Goal (Απόδοση: 2,10)

Διαβάστε επίσης