Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εφιάλτης τους ξυπνά στο 2.80 μέσα στον Ναό!

Ο εφιάλτης τους ξυπνά στο 2.80 μέσα στον Ναό!
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 10:01

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις με νίκη και η διοίκηση έδωσε σύνθημα συσπείρωσης μετά την ήττα της Πέμπτης. Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο μέχρι το 2025. Η παραπάνω είδηση από μόνη της δίνει το έναυσμα προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπει σαν «γροθιά» στα play offs και με νίκη επί του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει με αξιώσεις το Πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» στη Super League μετράνε 5 διαδοχικές νίκες και είναι δεδομένο ότι κάτι χρωστάνε στον Παναθηναϊκό και μετά απ’ όσα έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» κοστολογείται σε απόδοση 2.10.

Ο Ελ Καμπί παραμένει το βασικό όπλο του Ολυμπιακού στην επιθετική γραμμή. Ο Μαροκινός επιθετικός ήταν ο μόνος που βρήκε δίχτυα και απέναντι στη Μακάμπι και συνεχίζει απτόητος να σκοράρει. Ο «killer» του Ολυμπιακού με 15 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στη Super League, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς επί Μεντιλίμπαρ. Τα στατιστικά του στα τελευταία 10 ματς προκαλούν φόβο στον αντίπαλο, αφού σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει 10 γκολ σε 8 ματς. Anytime σκόρερ Ελ Καμπί στο ντέρμπι σε απόδοση 2.80.

Διαιτητής στο «αιώνιο» ντέρμπι ορίστηκε ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Ο Γερμανός ρέφερι διακρίνεται για την αυστηρότητά του και δείχνει με χαρακτηριστική άνεση το σημείο του πέναλτι. Φέτος σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποδείξει 15 φορές την άσπρη βούλα, ενώ σε 14 ματς στην Bundesliga έχει καταλογίσει 12 πέναλτι.

Παραδοσιακά στα ντέρμπι τα άτσαλα μαρκαρίσματα και οι «μάχες» εντός περιοχής αποτελούν σύνηθες φαινόμενο. Καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι σε απόδοση 2.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης