Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 9/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 9/3)
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 11:44

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ (19:00): Όνειρο ζει, μην την ξυπνάτε! Η Μπολόνια κάνει σούπερ σεζόν και διεκδικεί πιο έντονα από ποτέ την έξοδό της στο Champions League. Όσο χαμηλούς τόνους και να κρατάει ο Τιάγκο Μότα, ξέρει και ο ίδιος ότι τέτοια ευκαιρία ίσως να μην δοθεί ποτέ ξανά στον σύλλογο. «Βρισκόμαστε εκεί που αξίζουμε» δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Ίντερ, την οποία «σταμάτησε» ήδη δύο φορές φέτος, αμφότερες στο Μιλάνο. Στο ματς του πρώτου γύρου πήρε 2-2 και στο κύπελλο νίκησε 2-1 στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε και από το Μπέργκαμο, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή της Αταλάντα, έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες με 16-4 τέρματα και στρογγυλοκάθισε στην τέταρτη θέση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’, αλλά, στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε αντίδραση. Αρχικά ισοφάρισε στο 57’ με πέναλτι του Ζιρκζέ και τέσσερα λεπτά αργότερα «χτύπησε» ξανά με τον Φέργκιουσον. Τραυματίες οι Σουμαορό (στόπερ) και Κάρλσον (μεσοεπιθετικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ (19:00): Στερεύουν τα λόγια για την Ίντερ. Η ταξιαρχία με τα μπλε και τα μαύρα συνεχίζει τον μοναχικό δρόμο της επιστροφής στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, η διαφορά από τη Γιουβέντους εκτοξεύθηκε στους 15β. κι ενώ πριν ενάμισι μήνα, η απόσταση των δύο ομάδων ήταν 2β. Τελευταίο «θύμα» για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ήταν η Τζένοα, σε ένα παιχνίδι, πάντως, που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα μπορούσε να το πληρώσει. Ασλάνι (30’) και Σάντσες (38’ πεν.) πέτυχαν τα δύο γκολ, στο 54’ ήρθε η μείωση του σκορ και στη συνέχεια κινδύνευσε και με ισοφάριση. Δεν έγινε και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, για να έρθει έτσι η δωδέκατη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2024! Εξέτισε ο Μπαστόνι (στόπερ) και επίσης αποθεραπεύτηκε ο Τσαλχάνογλου (μέσος). Στα πιτς παραμένει ο Σένσι (χάφ), όπως και ο Κουαδράδο (εξτρέμ), η απουσία του οποίου δεν επηρεάζει. Την Τετάρτη (13/3) αντιμετωπίζει την Ατλέτικο στη Μαδρίτη στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (19:30): Σαρωτική και απολαυστική η Άρσεναλ, διέλυσε με 6-0 εκτός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μπήκε με το πόδι στο γκάζι και τελείωσε το ματς από πολύ νωρίς, μιας και στο 15’ ήταν ήδη στο 3-0 και στο ημίχρονο μπροστά με 5-0! Κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο και έφτασε σε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα που τη διατηρεί κοντά στην κορυφή. Ήταν η 7η σερί νίκη με τέρματα 31-3! Πιο πριν, θυμίζουμε, είχε διασύρει τη Νιούκαστλ με 4-1, την Μπέρνλι με 5-0, τη Γουέστ Χαμ με 6-0! Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό: την προσεχή Τρίτη φιλοξενεί την Πόρτο στο δεύτερο παιχνίδι των «16» του Champions League, έχοντας ηττηθεί 1-0 στο «Dragao». Δεν παίζει στο Άρσεναλ - Μπρέντφορντ ο Ράγια (τερματοφύλακας) λόγω της συμφωνίας δανεισμού μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει ο Ράμσντεϊλ. Δίνονται αμφίβολοι οι Σάκα (εξτρέμ), Μαρτινέλι (επιθετικός), σίγουρα εκτός οι Ζιντσένκο (αριστερό μπακ), Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), Τομιγιάσου (δεξί μπακ).

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (19:30): Η Μπρέντφορντ κοίταξε την Τσέλσι στα μάτια και πήρε αποτέλεσμα (2-2), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ισοφάρισε στο 50’ με τον Ράσμουσεν και προηγήθηκε στο 69’ 2-1 με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι του Βισά. Μάλιστα, είχε και δύο δοκάρια, ένα στο 1-1 με τον Γιανέλτ και ένα στο 2-1 με τον Ρεγκιλόν! Πολύτιμη ανάσα, μιας και είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές ήττες και ενώ πριν είχε κερδίσει 2-0 εκτός έδρας τη Γουλβς. Για την ώρα, έχει μία απόσταση δύο νικών από την τελευταία τριάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι δεν θα έχει θέματα στο τέλος, έχει αξιόλογη ομάδα. Δίνονται εκτός οι Ντασίλβα (μέσος), Χένρι (αριστερό μπακ), Χίκι (δεξί μπακ), Μι (κεντρικός αμυντικός), Σάντε (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης