Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι: Bet Builder σε απόδοση 9.00

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι: Bet Builder σε απόδοση 9.00
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 11:28

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Ξεκούραστη η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς λόγω του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας, δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στη La Liga. Οι «Μερένγκες» έχουν διαφορά οχτώ βαθμών σε σχέση με την δεύτερη Μπαρτσελόνα οχτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στη φάση των «16» του Champions League απέκλεισε την Λειψία χάρη στη νίκη με 1-0 στη Γερμανία, αφού στη ρεβάνς της Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Στο τελευταίo χρονικά ματς πρωταθλήματος οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 4-2 και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ που μοιράζονται την κορυφή. Ο Χάαλαντ έπειτα από έναν μήνα και αφού μεσολάβησαν τρία ματς «αφλογιστίας» κατάφερε να σκοράρει. Οι «Πολίτες» στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν νικώντας δύο φορές με το ίδιο σκορ (3-1) την Κοπεγχάγη.Αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική ομάδα σε πέντε ματς στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ από το 2012 κατάφερε να νικήσει μόλις μια φορά.

Τον περασμένο Μάιο σε αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 με την Σίτι να συντρίβει στη ρεβάνς την Ρεάλ με 4-0!

Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε στο G/G, καθώς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στα τέσσερα από τα πέντε πέντε παιχνίδια ανάμεσα στους δύο αντιπάλους σημειώθηκαν γκολ εκατέρωθεν.

Έχοντας ως οδηγό τα τελευταία ματς των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, αλλά και το πως προσέγγισε η Ρεάλ τις αναμετρήσεις με την Λειψία θα στραφούμε στο Under 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά το πρόσφατο ντεφορμάρισμα του θέλει να δώσει απαντήσεις κάνοντας την αρχή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Σε απόδοση 2.20 να σκοράρει ο Νορβηγός.

Αναμένουμε ένα ματς με ένταση και πάθος. Θα προτιμήσουμε το line των τριών καρτών το οποίο εκτιμάται πως θα το υπερβούν οι δύο ομάδες.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: G/G (1.55)
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Over 3.5 κίτρινες κάρτες (1.60)
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: : Να σκοράρει Χάαλαντ (2.20)
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: : Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.50)

Απόδοση Bet Builder: 9.00

Διαβάστε επίσης

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη αποστολή στο ΔΑΚ για τον Ολυμπιακό. Κόντρα στη Λαμία οι Πειραιώτες για την 4η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00).