Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βροχή» από γκολ στη Μαδρίτη, με το 1.83 στο «Emirates»

«Βροχή» από γκολ στη Μαδρίτη, με το 1.83 στο «Emirates»
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 12:16

Με ματσάρες επιστρέφει το Champions League! Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο. Η ομάδα του StoiximaView ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Η Άρσεναλ «φυσάει» και σε συνδυασμό με την εικόνα της αντιπάλου της, μπαίνει στα προημιτελικά ως φαβορί στο ζευγάρι. Βέβαια, αυτό από μόνο του, δεν «λέει» κάτι. Νίκησε προ ημερών 3-0 την Μπράιτον εκτός έδρας, εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Λίβερπουλ και την έπιασε στην κορυφή. Την ίδια ώρα, μαζί με το πρωτάθλημα, στοχεύει και στο Champions League και σίγουρα δικαιούται να ονειρεύεται. Στον προηγούμενο γύρο, πάντως, ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Πόρτο. Έχασε 1-0 στο «Ντραγκάο» με γκολ στο φινάλε και την απέκλεισε στο «Έμιρεϊτς» στη διαδικασία των πέναλτι. Γενικά, πάντως, δείχνει πολύ καλά στοιχεία και όταν ανεβάζει ρυθμό, δύσκολα μπορεί κάποιος να την σταματήσει. «Ανυπομονούμε για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μικέλ Αρτέτα και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Τούχελ και το πώς στήνει τις ομάδες του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα για το Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου, εκτός δίνεται μόνο ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Η Μπάγερν Μονάχου περνάει κρίση στη Γερμανία και αυτή όλο και μεγαλώνει. Έχασε 3-2 από τη Χάιντενχαϊμ και ενώ ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 2-0 και η διαφορά από τη Λεβερκούζεν πήγε στο -16. Δεν είναι ότι απλά χάνει το πρωτάθλημα, αλλά ότι δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Και αυτό είναι χειρότερο. Δεν γίνεται να χάνεις από τέτοιου επιπέδου ομάδες. Κάπως έτσι, ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του Τόμας Τούχελ. Για την ακρίβεια, ο τοπικός Τύπος αναφέρει ένα σενάριο περί άμεσης απομάκρυνσής του (έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι) σε περίπτωση ήττας στο Λονδίνο. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ντόρτμουντ και κάπως έτσι κινδυνεύει να μην τερματίσει ούτε δεύτερη. Καλά, δεν έχει κάποια διαφορά. Το Champions League είναι η μοναδική ευκαιρία που έχει να σώσει την χρονιά. Σε πείθει, όμως ότι μπορεί; Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Λάτσιο. Έχασε 1-0 στη Ρώμη και ξέσπασε στο δεύτερο ματς στο Μόναχο με 3-0. Δίνονται εκτός οι Μποΐ (δεξί μπακ), Σαρ (δεξί μπακ), ενώ οι Νόιερ (τερματοφύλακας), Κομάν (εξτρέμ), Πάβλοβιτς (μέσος) κρίνονται αμφίβολοι, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Η Ρεάλ πηγαίνει στο πρώτο μεγάλο ματς απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, με μια σχετική ξεκούραση. Ο λόγος είναι ότι δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του τελικού Κυπέλλου της Μπιλμπάο με τη Μαγιόρκα, που έφερε αναβολή στην αγωνιστική της La Liga. Τελευταίο της παιχνίδι πριν από δέκα μέρες, το ματς με την Μπιλμπάο που έληξε 2-0 εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Σε ένα πρωτάθλημα που η Ρεάλ οδηγεί σταθερά την κούρσα και είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλει όμως να φτάσει ψηλά και να κατακτήσει το Champions League, όπως είναι ο στόχος της κάθε χρόνο. Άλλωστε είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις. Στους «16» απέκλεισε με δυσκολία τη Λειψία, κερδίζοντας 1-0 εκτός και φέρνοντας 1-1 στο Μπερναμπέου. Με τους Γερμανούς να έχουν μάλλον δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Θέλει ρεβάνς από τη Σίτι για τον περσινό αποκλεισμό της. Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Κουρτουά και Αλάμπα.

Blackjack κανόνες

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): «Είναι δύσκολο να γίνει ξανά το ίδιο. Φαντάζει αδύνατο να αποκλείσεις δύο φορές στη σειρά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν μάθει και αναζητούν εκδίκηση. Έχουν μία περηφάνια. Ωστόσο, για τη Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι φτάνει η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο μία φορά». Με αυτά τα λόγια ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε το στίγμα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία και φέτος θέλει να φτάσει μέχρι το φινάλε και να κατακτήσει τη δεύτερη σερί κούπα. Δεν είναι εύκολο, είναι όμως στα φαβορί. Ιδιαίτερα αν αποκλείσει και πάλι τη Ρεάλ. Προέρχεται από δύο τεσσάρες στην Premier League, 4-1 τη Βίλα και 4-2 την Πάλας το περασμένο Σάββατο. Τρέχει ένα αήττητο 25 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με 21 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ στο πρωτάθλημα δίνει τεράστια μάχη με Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Θα λείψει ο Γουόκερ, κάτι που σημαίνει πως αλλάζει τα πλάνα του ο Γκουαρντιόλα για το μαρκάρισμα του Βινίσιους, εκτός είναι και ο στόπερ Άκε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης