Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με όπλο του την άμυνα για νίκη και διπλασιασμό ο Θρύλος!

Με όπλο του την άμυνα για νίκη και διπλασιασμό ο Θρύλος!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 - 09:20

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρ στο ΣΕΦ (21:15) για άλλη μια νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο «μαραθώνιος» των 34 αγωνιστικών φτάνει στο τέλος του για τον Ολυμπιακό που έχει κάνει εξαιρετική πορεία έχοντας καπαρώσει μια θέση στην πρώτη εξάδα που δίνει απευθείας εισιτήριο στα Playoffs.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χάρη στο 2/2 που έκανε στο Βελιγράδι με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα έφτασε στο 21-12 και ενόψει της τελευταίας στροφής της κανονικής περιόδου θέλει άλλη μία νίκη επί της Φενέρ για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις 34 αγωνιστικές και να στραφεί στις μάχες των Playoffs που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

Οι Πειραιώτες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές άγγιξαν το τέλειο με 9 νίκες και μοναδικό στραβοπάτημα την ήττα από την Εφές στην Πόλη και θέλουν άλλη μία επιτυχία στο κατάμεστο ΣΕΦ για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα και με ιδανική ψυχολογία για τις πλέον κρίσιμες μάχες της σεζόν.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως σε αυτή την κρίσιμη καμπή η ομάδα είναι πλήρης μετά και την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ έπειτα από την πολύμηνη απουσία του, κάτι που αυξάνει τις λύσεις στο παρκέ ενόψει της μονομαχίας με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που είναι μία νίκη πίσω (20-13).

Η τουρκική ομάδα έχει κι αυτή εξασφαλισμένη θέση στην εξάδα, ωστόσο στο ΣΕΦ περνά δύσκολα, με 4 ήττες στις 5 τελευταίες επισκέψεις της και οι 3 εξ αυτών με διψήφια διαφορά. Η νίκη του Θρύλο με χάντικαπ -4.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.94.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Euroleague με παθητικό 74.8 πόντων, πλεονέκτημα με το οποίο πορεύεται σε όλα τα παιχνίδια του καθώς όλοι οι αντίπαλοί του δυσκολεύονται να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Οι Under 75.5 πόντοι της Φενέρ στο ΣΕΦ είναι σε απόδοση 2.03.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης