Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ταμείο με το νέο G-BET

Στο ταμείο με το νέο G-BET
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 01:07

Μετά από ένα τεύχος που γέμισε τις τσέπες μας, το στοιχηματικό ένθετο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», το G-BET, έρχεται αυτή την Τρίτη για νέες επιτυχίες και νέα κέρδη.

Η στοιχηματική δράση συνεχίζεται το επόμενο τριήμερο με λίγους αγώνες, καθώς η λήξη των περισσότερων πρωταθλημάτων, δημιούργησε μεγάλο κενό. Αν και οι ευκαιρίες να είναι ελάχιστες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί του Copa Libertadores, είναι δύο αναμετρήσεις που προσφέρονται για ποντάρισμα, ενώ και η αναμέτρηση της Σίβας ΗΠΑ με το Βανκούβερ, για το MLS είναι μια ακόμα περίπτωση που χρίζει προσοχής.

Ενας ακόμα αγώνας που αξίζει να ποντάρουμε είναι ο πρώτος τελικός του Κυπέλλου Βραζιλίας, ανάμεσα σε Βάσκο ντα Γκάμα και Κοριτίμπα. Για τους πλέον τολμηρούς υπάρχουν τα διεθνή φιλικά και οι αγώνες για το Euro U19 και το Euro U21.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις πολλές επιτυχίες του προηγούμενου τεύχους. Στον τελικό του Champions League πραγματικά μεγαλουργήσαμε, καθώς δώσαμε σχεδόν τα πάντα.

Πιάσαμε το Χ στο ημίχρονο, το να επικρατήσει η Μπαρτσελόνα και το να σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι οποιοδήποτε γκολ στην αναμέτρηση.

Επίσης το Editorial με τις δυνατές του προτάσεις πλήρωσε για πολλοστή φορά με 8,00 απόδοση, ενώ οι στήλες Coach και Red Bobάκιας μας έστειλαν ξανά στο ταμείο.

Μείνετε μαζί μας και ακολουθήστε τις προτάσεις του G-BET που έχουν σαν μοναδικό στόχο το να σας οδηγούν κατευθείαν στο κέρδος.

Διαβάστε επίσης

Πάμε με τα φαβορί

Πάμε με τα φαβορί

Ελάχιστες έως ανύπαρκτες είναι οι επιλογές μας για την Τρίτη, καθώς υπάρχουν αγώνες για το Euro U19 και U21.

Σε λάτιν ρυθμούς

Σε λάτιν ρυθμούς

Λίγοι αλλά αρκετοί ώστε να κάνουμε επιλογές, είναι οι αγώνες που υπάρχουν στο Κουπόνι της Τετάρτης. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στη Λατινική Αμερική, καθώς εκεί υπάρχουν οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες.

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Σε τροχιά τίτλου η Λανούς

Λιγοστές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το δευτεριάτικο κουπόνι, αλλά εμείς έχουμε καταλήξει σε έναν δυνατό συνδυασμό. Αγγλία και διπλή... δόση από Αργεντινή.

Παίρνει το διπλό η Παρί

Παίρνει το διπλό η Παρί

Δύο αγώνες ξεχωρίσαμε από τη σημερινή ημέρα, με την Παρί και τη Σιόν να είναι τα στηρίγματά μας.