Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταμείο με διεθνή φιλικά

Ταμείο με διεθνή φιλικά
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 - 04:25

Η Ολλανδία στη φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε. Στην πολύ καλή αμυντική γραμμή της Ουρουγουάης, το έργο της θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Από την άλλη, η Ουρουγουάη είναι ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Το γεγονός ότι πρόκειται για φιλική αναμέτρηση μας κάνει να βλέπουμε προς την ισοπαλία.

Κίνα και Β. Κορέα θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ένα κλασικό ασιατικό ντέρμπι. Η αναμέτρηση είναι φιλικός αγώνας, επομένως πέραν από το γόητρο δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, ώστε να κυνηγήσουν οι δύο ομάδες τη νίκη. Οι προπονητές των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα. Λόγος για επιθετικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, επομένως το under είναι η πρώτη μας επιλογή.

Την κακή αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται η Κβίντινγκ, θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπρομαποϊκάρνα. Αν και στα δύο τελευταία της παιχνίδια γνώρισε την ήττα από τη Βάρναμο και την Ελφσμποργκ, θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κβίντινγκ για να ανέβει η ψυχολογία της.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν εδώ και πέντε αγωνιστικές και δείχνουν να βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο άσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χ

ΚΙΝΑ – Β. ΚΟΡΕΑ UNDER

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ 1

Διαβάστε επίσης

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές...

Δύο επιλογές για σήμερα, Παρασκευή και αμφότερες θα είναι από το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, αφού εκεί υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.