Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν προσοχή τα φαβορί

Θέλουν προσοχή τα φαβορί
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:15

Αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 (2015 στην Τσεχία) περιλαμβάνει κυρίως το σημερινό πρόγραμμα στην ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού, με κάποια από τα μεγάλα φαβορί δικαίως να έχουν αυτό τον τίτλο και άλλα να θέλουν μεγάλη προσοχή.

Για τον ένατο όμιλο, οι Ιταλοί υποδέχονται στην πρεμιέρα τους το Βέλγιο. Δεν υπάρχουν ακόμα χαρακτηριστικά δείγματα γραφής για τους μικρούς «ατζούρι», εν αντιθέσει με τους αποψινούς αντιπάλους τους, που στη δική τους πρεμιέρα στο Χέβερλε έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Κύπρο (2-0). Μπορούν οι Βέλγοι να σταθούν στη γείτονα χώρα και να κοντράρουν στα ίσα τους Ιταλούς όσον αφορά την πρωτιά, αλλά και τους πάντα φιλόδοξους σε αυτές τις κατηγορίες Σέρβους, που επίσης συμμετέχουν στο γκρουπ.

Πρεμιέρα και για τις Πορτογαλία και Νορβηγία στον όγδοο όμιλο και στην έδρα της πρώτης, σε ένα γκρουπ που λογικά οι δυο τους θα προκριθούν, οι μεν ως πρώτοι και οι θα πάνε στα μπαράζ (ως καλύτεροι δεύτεροι), αφού Αζερμπαϊτζάν, ΠΓΔΜ και Ισραήλ δεν τρομάζουν. Στο 1,45 προσφέρεται η επικράτηση της γηπεδούχου Πορτογαλίας απέναντι στους Σκανδιναβούς, υπάρχει τεράστιο ταλέντο στους Ιβηρες και λογικά θα το δείξουν στην Μπαρσέλος, πόλη στα βόρεια της χώρας.

Η βασική μας πρόταση κλείνει με ακόμα ένα σημείο από τα προκριματικά του Euro U21, με τους Ολλανδούς να κοντράρονται στο Ναϊμέγκεν με τη Σκωτία, ομάδα που φυσικά και πανηγύρισε στην πρεμιέρα, αφού αντίπαλο είχε το πάντα αδύναμο Λουξεμβούργο (3-0), το οποίο ωστόσο δέχθηκε πολλά γκολ από την εξαιρετική όπως φαίνεται Σλοβακία (1-7). Οι Ελπίδες των Σλοβάκων και των Σκωτσέζων θα... φαγωθούν για την ομάδα που θα πάρει τη δεύτερη θέση, με τους μικρούς «οράνιε» λογικά να κάνουν πάρτι σε αυτό τον όμιλο. Θετικό ντεμπούτο για τους Ολλανδούς μπροστά στον κόσμο τους, με τον «άσο» στο Ναϊμέγκεν μόλις στο 1,25.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

144 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κ21-ΣΚΩΤΙΑ Κ21 1 1,25
147 ΙΤΑΛΙΑ Κ21-ΒΕΛΓΙΟ Κ21 Χ2 (ΔΕ) 2,44
148 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Κ21-ΝΟΡΒΗΓΙΑ Κ21 1 1,45

Διαβάστε επίσης

Αφεντικό η Ρόμα

Αφεντικό η Ρόμα

Άσος στο Ολίμπικο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας και «διπλό» στο Αγρίνο στον αγώνα του Ολυμπιακού.

Ξεκινάει η... συλλογή!

Ξεκινάει η... συλλογή!

Το Community Shield θα είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μόγες.