Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντιστέκεται η Μπρόμιτς

Αντιστέκεται η Μπρόμιτς
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 - 14:35

Έπειτα από δύο σερί εντός έδρας νίκες για FA Cup και πρωτάθλημα, με θεωρητικά υποδεέστερους πάντως αντιπάλους, η Εβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 22ης ημέρας της Premier League. Τα «ζαχαρωτά» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δείχνουν να φορμαρίζονται στο πιο κατάλληλο σημείο, αφού τον νέο χρόνο μετράνε μόλις μία απώλεια, αυτή στο «Μπριτάνια», στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Στόουκ (1-1). Με την έλευση του Μπάρι υπάρχουν περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα για την Εβερτον, που ωστόσο χρειάζεται να πιάσει μεγάλη απόδοση για να αποδράσει από το «Χόθορνς». Η Μπρομ του Πέπε Μελ καλείται να... ρεφάρει την ήττα (1-0) στο Σαουθάμπτον και ξέρει πως στο ενδεχόμενο νέας χασούρας μπλέκει πολύ. Εκτίμησή μας είναι ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα και θα πληρώσουν το goal στο 1,60.

Με κρητικό ντέρμπι κλείνει το πρόγραμμα της Superleague, αφού ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στα Περιβόλια με τον Πλατανιά. Στο πρόγραμμα ήταν για τους Χανιώτες η ήττα στην Τρίπολη, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για την ευκολία που επικράτησε ο Αστέρας και το τελικό 3-0. Το καλό για τους αποψινούς γηπεδούχους είναι ότι δεν μεσολάβησε αναμέτρηση Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, οπότε οι παίκτες του Αναστόπουλου είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση συγκριτικά με αυτούς του Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος και οι ποδοσφαιριστές του με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της Καλλονής πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο παρά τη σχετικά καλή κατάσταση του ΟΦΗ, εμείς θα ρισκάρουμε ακολουθώντας την έδρα.

Με οκτώ νίκες και μόλις δύο απώλειες (δύο «Χ») η Μετς διατηρεί την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος της Ligue 2, την ίδια ώρα που η αποψινή της αντίπαλος Κρετέιγ δεν πείθει μακριά από το «Ντομινίκ Ντουβασέλ». Σωστές οι αποδόσεις του «άσου», αφού η Μετς εδώ που έχει φθάσει φυσικά και στοχεύει στην απευθείας άνοδο, ποντάρουμε στη νίκη της έστω στο 1,50.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

280 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΦΗ 1 2,00
282 ΜΕΤΣ-ΚΡΕΤΕΪΓ 1 1,50
284 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ GOAL 1,60

Διαβάστε επίσης

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα βρει… σκούρα κόντρα στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε για το Κύπελλο, αλλά θα πάρει αυτό που θέλει.

Βγάζει... γούστα στη Χετάφε

Βγάζει... γούστα στη Χετάφε

Η Μπαρτσελόνα, λογικά θα ψάξει να... ξεμπουκώσει και η Χετάφε είναι αντίπαλος που προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Κυριακάτικος μποναμάς

Κυριακάτικος μποναμάς

Πλήρωσαν πολύ καλά (5,355) το «διπλό» της Τότεναμ, ο «άσος» της Τσέλσι και τα πολλά γκολ στο Παρίσι.