Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράδοση... απόδραση για τη Λιλ

Παράδοση... απόδραση για τη Λιλ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 - 14:55

Την παράδοση (11-1-0) αλλά και το κίνητρο έχει η Λιόν υποδεχόμενη στο «Ζερλάν» την Αζαξιό. Oχι ότι οι Κορσικανοί είναι αδιάφοροι, βρισκόμενοι με την πλάτη στον τοίχο και στην ουρά του πίνακα. Οι «Λιονέ» πάντως ερχόμενοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λανς (1-2) θέλουν φυσικά να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αλλά και να αυξήσουν την πίεση στις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερά τους, μήπως καταφέρουν και σώσουν τη χρονιά μέσω ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Κάνει εξαιρετικό δεύτερο γύρο η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ, δεν θα χάσει βαθμούς με υποδεέστερη αντίπαλο σε αυτή τη φάση.

Μένουμε στη Ligue 1 και το πρόγραμμα της 25ης ημέρας. Η Λιλ θα ψάξει το τρίτο της «διπλό» σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο «Παρκ ντε Σπορ» (0-0-2). Η Εβιάν έχει καταφέρει να μη χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο αυτό δεν αρκεί για να την κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα. Απόλυτη ισορροπία στα εκτός έδρας ματς των «λιλουά» σε δώδεκα εξόδους τους (4-4-4), ήρθε η ώρα για το πέμπτο «διπλό» που θα σημάνει την εδραίωση της ομάδας του Ρενέ Ζιράρ στις θέσεις του Champions League. Να... καθαρίσει μόνη της θέλει η Λιλ και όχι να περιμένει τα... ευχάριστα (δηλαδή την απώλεια των «στεφανουά») από το βραδινό Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ.

Κλείνουμε με ματς από το Νησί και τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Σουόνσι είναι το εμπόδιο της Εβερτον στον δρόμο προς τα προημιτελικά του θεσμού. Οι Ουαλοί με τον Μονκ στον πάγκο είχαν καλή εικόνα στο «Στάφορντσαϊρ» και πήραν τον βαθμό (1-1) από τη Στόουκ. Η κόπωση πάντως θα παίξει τον ρόλο της, αφού η Εβερτον δεν υποδέχθηκε ποτέ την Πάλας για το πρωτάθλημα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ασταμάτητης βροχής. Στο «Γκούντισον Παρκ» οι παίκτες του Μαρτίνεθ θα είναι πιο «φρέσκοι» και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη-πρόκριση, οπότε πάμε με τον «άσο» στο 1,50.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

286 ΛΙΟΝ-ΑΖΑΞΙΟ 1 1,25
289 ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1 1,50
308 ΕΒΙΑΝ-ΛΙΛ 2 1,95

Διαβάστε επίσης

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Για τον Αγιαξ ήταν ένα μίνι σοκ ότι ισοφαρίστηκε στην Ουτρέχτη και θυμήθηκε ότι δεν παίζει μόνος.

Πληρώνει το goal...

Πληρώνει το goal...

Με αγγλικό, ισπανικό και γαλλικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο στη στήλη μας.