Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Νίκες για Πόρτο και Μπενφίκα

Νίκες για Πόρτο και Μπενφίκα
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 - 14:45

Η αγγλική Championship με τρεις αναμετρήσεις και τα ματς των μεγαθηρίων της Πορτογαλίας, Πόρτο και Μπενφίκα, για το Λιγκ Καπ «ανοίγουν» σήμερα το νέο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας.

Αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, δεν υπάρχουν παιχνίδια, ενώ την Πέμπτη, πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, που τα πρακτορεία θα είναι ανοιχτά, γίνεται σέντρα στον δεύτερο γύρο (20ή αγωνιστική) της Barclays Premier League.

Αφήνουμε στην άκρη τα μεγάλα ονόματα του βρετανικού ποδοσφαίρου. Στοιχηματικό ενδιαφέρον, λοιπόν, σήμερα, με τρεις αναμετρήσεις στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, ματς που ρίχνουν την αυλαία στην 24η στροφή της Championship.

Ιπσουιτς και Ντέρμπι φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο υποδεχόμενες Τσάρλτον και Λιντς αντίστοιχα, ωστόσο σε αποδόσεις του 1,40-1,45 δεν μπορούμε παρά να πάμε πάσο. Δεν είναι τέτοιες οι διαφορές στην κατηγορία για να δικαιολογούνται τόσο χαμηλά σημεία.

Ως φαβορί προσφέρεται και η τρίτη γηπεδούχος της βραδιάς, Γουίγκαν, που παίζει στο «DW» με τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ.

Τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες της γηπεδούχου σταμάτησε το νικηφόρο πέρασμα από το «Ελαντ Ρόουντ» και το… φάντασμα φέτος Λιντς Γιουνάιτεντ.

Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε τους «Λάτικς» κόντρα στη Σέφιλντ, αφού η τελευταία μακριά από την έδρα της αρκείται συνήθως στον έναν βαθμό.

Πρώτο σημείο το «Χ» σε καλή απόδοση (3,25). Στο Taça da Liga δεν βλέπουμε εκπλήξεις και ποντάρουμε σε νίκες των Πόρτο και Μπενφίκα, που απόψε ρίχνονται στον θεσμό παίζοντας με Ρίο Αβε (εκτός) και Νασιονάλ Μαδέιρα αντίστοιχα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

100 ΡΙΟ ΑΒΕ - ΠΟΡΤΟ 2 1,40

101 ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. Χ 3,25

104 ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ 1 1,20

Διαβάστε επίσης

Ποδαρικό με Superleague

Ποδαρικό με Superleague

Τριάδα αποκλειστικά από τα σημερινά ματς της 17ης ημέρας της Superleague, πρώτης για το 2015, όσον αφορά τη βασική μας πρόταση.

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Στα δύο χωρίζεται απόψε η ισπανική πρωτεύουσα για την τεράστια κόντρα Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, για τους «16» του Κυπέλλου.

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Η πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία, αλλά και τα ματς της Serie B, γεμίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας.