Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδαρικό με Superleague

Ποδαρικό με Superleague
Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015 - 13:35

Τριάδα αποκλειστικά από τα σημερινά ματς της 17ης ημέρας της Superleague, πρώτης για το 2015, όσον αφορά τη βασική μας πρόταση. Αρχή χρονικά με το ματς του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Πλατανιά. Οι Πειραιώτες παίζοντας κατά διαστήματα σπουδαίο ποδόσφαιρο διέλυσαν εκτός έδρας την Καλλονή με το ευρύ 5-0 στο τελευταίο παιχνίδι τους για το 2014. Ο Μίτσελ κέρδισε παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Μπενίτες. Παράλληλα, το εκτός έδρας… φιάσκο του ΠΑΟΚ τόσο σε Ξάνθη όσο και σε Ιωάννινα έφερε τον Ολυμπιακό πιο κοντά στην κορυφή και μοιάζει θέμα χρόνου η επιστροφή των «ερυθρόλευκων» εκεί. Οι Χανιώτες έχουν μια αρκετά καλή συγκομιδή για τα δεδομένα και τους στόχους τους, ωστόσο δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι στο Φάληρο. Στο 1,35 κρατάμε τον «άσο» από το πρώτο ημίχρονο.

Εξαιρετική απόδοση στο ματς του Περιστερίου το 2,20 του goal. Ατρόμητος και Καλλονή σίγουρα διαθέτουν από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, όπως μαρτυρά και ο σχετικός πίνακας αφού έρχονται μόνο μετά από Ολυμπιακό και Παναιτωλικό σε αυτόν, διαθέτουν ωστόσο αρκετή ποιότητα μπροστά και το απόγευμα ψάχνουν και οι δύο αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πεντάδα. Ο γηπεδούχος, ομάδα με υψηλότερο ταβάνι, έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο έδειξε να έχει τα… θέματά του στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (2-2) και μετά και από το τελευταίο δείγμα γραφής κρατάμε το goal.

Κλείνουμε την τριάδα μας με την επικίνδυνη έξοδο για τον Παναθηναϊκό, που θέλοντας να εδραιωθεί ουσιαστικά στην πρώτη τριάδα δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ ξέρει πώς να αμύνεται και να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα στην έδρα του. Οι φιλοξενούμενοι δεδομένα δεν θα παρουσιαστούν τόσο αφελείς όπως στην Ξάνθη, όπου πραγματικά διασύρθηκαν. Καταλληλότερο ποντάρισμα τα λίγα γκολ και το under σε σωστή απόδοση (1,60).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

212 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ–ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1/1 1,35
236 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ GOAL 2,20
252 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ–ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ UNDER 1,60

Διαβάστε επίσης

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Value bet άσος στη Μαδρίτη

Στα δύο χωρίζεται απόψε η ισπανική πρωτεύουσα για την τεράστια κόντρα Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, για τους «16» του Κυπέλλου.

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Η πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία, αλλά και τα ματς της Serie B, γεμίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας.