Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείχνει τα δόντια του

Δείχνει τα δόντια του
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 - 14:20

Δεύτερος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και ομάδες και οδηγοί βρίσκονται ήδη στη Μαλαισία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Σεπάνγκ.

Ακόμα και ο Φερνάντο Αλόνσο είναι εκεί, απλά την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν ήταν ακόμα γνωστό αν ο Ισπανός οδηγός της McLaren ήταν σε θέση να οδηγήσει, καθώς απέμενε το τελικό «ΟΚ» από τον γιατρό της πίστας.

Λίγη σημασία έχει, πάντως, αυτό σχετικά με το ποντάρισμα αυτού του διημέρου, καθώς όλοι συμφωνούν και όλα συνηγορούν στο γεγονός πως μια εταιρεία και δύο οδηγοί θα πρωταγωνιστήσουν. Η Mercedes με τους Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ δηλαδή.

Ολες οι δηλώσεις κάνουν λόγο πως η διαφορά που έχει τούτη τη στιγμή η γερμανική εταιρεία είναι πάρα πολύ μεγάλη και έως ότου μειωθεί, τα μονοπάτια της επιτυχίας είναι είτε ο Βρετανός είτε ο Γερμανός οδηγός.

Στην Αυστραλία, στο πρώτο γκραν πρι της νέας σεζόν, ο Χάμιλτον ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα, άνετα, άρα ενδέχεται να είναι αυτός που θα κυριαρχήσει και στη Σεπάνγκ.

Ο λόγος είναι πως δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη που έκανε πέρυσι στην αρχή της σεζόν. Δεν είναι διατεθειμένος να τα επαναλάβει φέτος, ώστε να διεκδικεί τον τίτλο έως το τελεταίο γκραν πρι, άρα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε μια γρήγορη πίστα όπως είναι αυτή της Μαλαισίας και θα καταφέρει να εξασφαλίσει τόσο την pole position όσο και τη νίκη, δείχνοντας ότι έχει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται, ώστε να αφήσει πίσω τον ομόλογό του και σοβαρότερο «κίνδυνο», Ρόσμπεργκ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΔΗΓΟΣ

POLE POSITION ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (MERCEDES)
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (MERCEDES)

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για την Ακτή

Αποθέωση για την Ακτή

Οι Ιβοριανοί, σήμερα, παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, θα αποθεωθούν στο Αμπιτζάν και η Αγκόλα δεν θα τους χαλάσει τη γιορτή.

Πλήρωσε ο Θρύλος

Πλήρωσε ο Θρύλος

Όπως και η υπόλοιπη Superleague… Πέρασε η τριάδα του ΓΑΥΡΟΥ από τα ματς της Κυριακής.