Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάνα... με τα μπούνια

Γκάνα... με τα μπούνια
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 - 16:45

Ενα πολύ ενδιαφέρον -και στοιχηματικά- τριήμερο ολοκληρώνεται σήμερα. Πρωτάθλημα Ελλάδος, Eredivise, Κόπα Λιμπερταδόρες και φυσικά, ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, θα μας απασχολήσουν σήμερα, αναφορικά με τον καταρτισμό της βασικής μας πρότασης και όχι μόνο.

Η τριάδα μας ξεκινάει με Ολλανδία και μάλιστα, με ματς που παλαιότερα θα ήταν ντέρμπι. Το βράδυ, πέφτει η αυλαία της 21ης πρώτης αγωνιστικής, με την κόντρα Αγιαξ και Αλκμάαρ. Η ΑΖ έδειξε σε καλή κατάσταση στο 3-1 επί της Χέρακλες, έτοιμη, ουσιαστικ,ά να «χτυπήσει» είσοδο στην τετράδα.

Ο «Αίαντας» πάντως, όσα προβλήματα τραυματισμών και αν έχει, δεν γίνεται να μην πανηγυρίσει για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος, δεύτερο στο Αμστερνταμ. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν τα… κουλουράκια (0-0) με τη Φέγενορντ και η ήττα στο Αρνεμ με σκορ 1-0 από τη Φίτεσε, με ένα καταπληκτικό γκολ.

Η Αϊντχόφεν έχει ξεφύγει ήδη πολύ και οι παίκτες του Φρανκ ντε Μπουρ δεν θα γκελάρουν και πάλι. Σίγουρα, περιμέναμε κάτι καλύτερο από το 1,40 του «άσου», από τη στιγμή που ποντάρουμε την ντεφορμέ ομάδα, ο Αγιαξ, ωστόσο, θα επιστρέψει στις νίκες.

Τα λίγα γκολ είναι η επιλογή μας στην αναμέτρηση για το Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε και Εστουδιάντες. Πρώτος γύρος της διοργάνωσης και οι Αργεντινοί είναι, όπως προκύπτει από τις αποδόσεις, το αουτσάιντερ, η δευτεραθλήτρια του Ισημερινού, πάντως, θα προσπαθήσει να πάρει το ματς και παράλληλα, σκορ πρόκρισης με… επαγγελματικό τρόπο (1-0, 2-0).

Κλείνει η τριάδα μας με κάπως καλύτερη απόδοση, το 2,20 της επικράτησης της Γκάνας στον ημιτελικό του Κόπα Αφρικα από το πρώτο ημίχρονο.

Η οικοδέσποινα, Ισημερινή Γουινέα, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, εκτιμούμε, όμως, ότι θα τους απογοητεύσει απόψε, αφού τα «μαύρα αστέρια» του Γκραντ είναι σε τρομερή κατάσταση, έχοντας αποκλείσει, μάλιστα, στους «8» με άνεση την έτερη Γουινέα του τουρνουά. «Ασος» από ημίχρονο η Γκάνα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

159 ΑΓΙΑΞ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1 1,40

162 ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ UNDER 1,45

201 ΓΚΑΝΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ 1/1 2,20

Διαβάστε επίσης

Οι έδρες τον πρώτο λόγο

Οι έδρες τον πρώτο λόγο

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, αφού, σε όλα τα ματς από τα μεγάλα πρωταθλήματα, δηλαδή, σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, υπάρχει στοιχηματικό… ζουμί.