Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σεντόνι» και Championship

«Σεντόνι» και Championship
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 - 15:00

Μεγάλη επιστροφή απόψε στο Champions League, αφού στο Παρίσι διεξάγεται η τιτανομαχία ανάμεσα σε Παρί και Τσέλσι. Με φόντο τα προημιτελικά του θεσμού, λοιπόν, οι Γάλλοι έχοντας τερματίσει στο φινάλε του ομίλου τους πίσω από την Μπαρτσελόνα βρίσκονται για πολλοστή φορά στον δρόμο των Λονδρέζων.

Δεν είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο η Παρί, όπως μαρτυρά άλλωστε και το -2 που απέχει από την κορυφή της Ligue 1, ωστόσο γνωρίζουμε πως ο Ιμπραΐμοβιτς και η παρέα του μεταμορφώνονται όταν κουνιέται το σεντόνι.

Στην κορυφαία διοργάνωση οι παίκτες του Μπλαν βρίσκουν κίνητρα και η ΠΣΖ θεριεύει. Απέναντί της πάντως είναι μια από τις πιο πειστικές ομάδες της σεζόν παγκοσμίως.

Ο Μουρίνιο έχει βάλει γερές βάσεις ώστε πρωτίστως η Τσέλσι να γίνει και πάλι το αφεντικό εντός συνόρων αλλά και να πάει μακριά στην Ευρώπη. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στον θεσμό πάντως και για τον Πορτογάλο, αφού οι αντίπαλοι της ομάδας του στην φάση των ομίλων δεν αποτελούν κριτήριο για την κατάσταση της Τσέλσι.

Οι Αγγλοι, καθαρή ομάδα προπονητή, βρίσκονται στη Γαλλία για να πάρουν σκορ πρόκρισης. Τους αρκεί και η ισοπαλία και εκεί ποντάρουμε τα χρήματά μας. Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς από την φάση των «16» του θεσμού ποντάρουμε στο goal. Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μπάγερν, φύσει επιθετικές ομάδες, κοντράρονται στο Λβιβ.

Οι Ουκρανοί μπορεί να έκαναν μεγάλα πράγματα στον όμιλό τους και κάποια σημαντικά ρεκόρ, ξέρουν ωστόσο ότι πέφτοντας πάνω στην υπερδύναμη του Μονάχου είναι αυτόματα το αουτσάιντερ. Η Μπάγερν ξεμπούκωσε για τα καλά με το Αμβούργο, έχει ωστόσο κάβα γκολ και το αποψινό ματς.

Η Σαχτάρ δεν παίζε εδώ και καιρό επίσημα ματς, ζει και αναπνέει ωστόσο για την κόντρα με την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Με τέτοια επίθεση θα σκοράρει και το goal μοιάζει στανταράκι. Κλείνουμε τη βασική μας πρόταση και την τριάδα από το σημερινό πρόγραμμα με ένα «διπλό» από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Στην Championship, λοιπόν, εκτιμούμε ότι η Ντέρμπι, που φάνηκε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στο ντέρμπι στην έδρα της Μπόρνμουθ (2-2), είναι ικανή να φύγει με το «τρίποντο» από το Ρόδεραμ και να επιστρέψει έτσι σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Η δυάδα είναι στόχος εφικτός για την Ντέρμπι, αρκεί το σύνολο του ΜακΛάρεν να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις του, αφού για την ώρα μόνο εκεί «χάνει» συγκριτικά με την πρωτοπόρο. Η Ρόδεραμ, πάντως, δεν είναι αδιάφορη, δύσκολα πάντως να μαζέψει απόψε βαθμούς που χρειάζεται για την ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής της.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

101 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΤΣΕΛΣΙ Χ 3,20

102 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ GOAL 1,70

104 ΡΟΔΕΡΑΜ – ΝΤΕΡΜΠΙ 2 1,85

Διαβάστε επίσης

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Σέντρα στην 24η αγωνιστική της Primera Division απόψε, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Χετάφε-Εσπανιόλ.

Μονότερμα στο Μόναχο

Μονότερμα στο Μόναχο

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Κολωνία, που αναμένεται να την φιλοδωρήσει με αρκετά τέρματα.

Έκπληξη στο Coupe de France

Έκπληξη στο Coupe de France

Το διήμερο με Premier League ανήκει στο παρελθόν και σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη, φυσικά και στην πατρίδα μας, είναι αφιερωμένο στα Κύπελλα.