Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα το… ταξίδι μας στα γήπεδα της Ευρώπης, με επιλογές από Αγγλία και ντέρμπι σε Ιταλία και Ολλανδία. Στο Νησί, η Σαουθάμπτον επιστρέφει από την πικρία της Ευρώπης στην πραγματικότητα τω εγχώριων υποχρεώσεων. Τουλάχιστον τώρα, οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν δεν έχουν δικαιολογία στο να μην είναι συγκεντρωμένοι στην Premier League, όπου απόψε αντιμετωπίζουν την ομάδα-ασανσέρ, Νόριτς. Οι «άγιοι» δεν έχουν κάνει το αναμενόμενο ξεκίνημα, βάσει της απόδοσης των δύο τελευταίων ετών τουλάχιστον και αυτή είναι μία ευκαιρία να ανακάμψουν. Ποιότητα και υλικό έχει ο Ολλανδός τεχνικός προκειμένου να πάρει τον «άσο» και ταυτόχρονα το πρώτο του τρίποντο στη φετινή του προσπάθεια.

Στη Serie A έχουμε από νωρίς ντέρμπι, που σε άλλη χρονική στιγμή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τίτλου. Ρόμα και Γιουβέντους κοντράρονται από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική στην Ιταλία, με τις δύο ομάδες να μην έχουν «στρώσει» ακόμα αγωνιστικά. Αυτοί που πάντως έδειξαν να έχουν επηρεαστεί λιγότερο από τις αλλαγές που υπέστησαν αυτό το καλοκαίρι, είναι οι «τζιαλορόσι» και σε αυτούς θα ποντάρουμε. Δεν είναι καθόλου τυχαία η ήττα την πρώτη αγωνιστική για τη «μεγάλη κυρία» από την Ουντινέζε, που έχασε από το ρόστερ της τους Πίρλο, Βιντάλ από το κέντρο και τους Τέβες, Γιορέντε από την επίθεση. Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και τη νίκη της ομάδας των Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη.

Κακό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Αϊντχόφεν σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στην Ολλανδία. Η πρωταθλήτρια της χώρας φιλοξενεί τη Φέγενορντ η οποία, αντιθέτως, εντυπωσιάζει με το 3 στα 3 που έχει κάνει μέχρι τώρα. Το σερί της όμως, μάλλον ήρθε στο τέλος του, αλλά τουλάχιστον δεν φαίνεται στον… ορίζοντα η ήττα. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει αρκετά την ομάδα του Φιλίπ Κοκού, ο οποίος έχει δύο μέχρι στιγμής και οδεύει για την τρίτη του. Σε ντέρμπι, πάντως, με το παρόν πρόσωπο που έχει η Αϊντχόφεν, δεν μπορεί να κερδίσει. Μπορεί όμως τουλάχιστον να μη χάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

736 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΟΡΙΤΣ 1 1,82
741 ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 2,45
1193 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ Χ 3,35

Διαβάστε επίσης

Νίκη πρωτιάς η Ουαλία

Νίκη πρωτιάς η Ουαλία

Νέο τριήμερο με προκριματικά του Euro, στην όγδοη στροφή πια και με τις ομάδες λίγο-πολύ να ξέρουν καλά τι κυνηγούν και ποιο είναι το ταβάνι τους.

Πρώτη φορά παράταση

Πρώτη φορά παράταση

Βάσει του συστήματος του Κόπα Αμέρικα, το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί ο κόσμος να απολαύσει την ημίωρη παράταση είναι ο μεγάλος τελικός