Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ψυχολογία η Μπάτε

Με ψυχολογία η Μπάτε
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Καβάλα στ’ άλογο εντός συνόρων η πρωταθλήτρια ΜΠΑΤΕ, ούσα ήδη μπροστά με διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη θέση και την Ντιναμό Μινσκ, συνεχίζει με τρομερή ψυχολογία στις υποχρεώσεις της έχοντας μεσοβδόμαδα πετάξει -έστω και με ήττα- εκτός Champions League την Παρτιζάν Βελιγραδίου και περιμένοντας πλέον τα... σπουδαία, ήτοι τις κόντρες με Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Λεβερκούζεν στον όμιλό της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η Μπελσίνα απειλεί τη γηπεδούχο στο Μπορίσοφ, όμως ποντάρουμε στην ψυχολογία της ομάδας του Γερμάκοβιτς για έναν χαμηλό «άσο» που όμως μοιάζει στανταράκι.

Αφήνουμε τη Λευκορωσία και πάμε στην Ιβηρική για να κλείσουμε τη βασική μας πρόταση με παιχνίδια που ρίχνουν την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Primeira Liga. Μπελενένσες και Μαρίτιμο κοντράρονται απόψε στην έδρα της πρώτης, έχουν ξεκινήσει εξίσου... αδιάφορα, αλλά για τη γηπεδούχο υπάρχει η σοβαρή δικαιολογία του Europa League, στους ομίλους του οποίου κατάφερε έστω και με άγχος να προκριθεί. Κουρασμένη η πρώτη, που είναι και φαβορί του ματς, να το... κλέψει θα προσπαθήσει η Μαρίτιμο, δεν ξενίζει το 1,45 στο οποίο προσφέρεται στην ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού το under. Αργά το βράδυ η Ουνιάο Μαδέιρα παίζει στα νησιά με την Γκιμαράες.

Ταλαιπωρήθηκε η φιλοξενούμενη από την ευρωπαϊκή της περιπέτεια που τελικά εξελίχθηκε σε... κάζο (πρόωρος αποκλεισμός με διπλές ήττες από την αυστριακή Αλταχ) και μένοντας χωρίς νίκη στα δύο πρώτα ματς οφείλει να κάνει ένα restart. Ευκαιρία για νέα αρχή στην Γκιμαράες είναι το παιχνίδι στη Μαδέιρα, δεν τρομάζει η νεοφώτιστη παρά το ενθαρρυντικό της ξεκίνημα και υπάρχει λογική στο να ψάξουμε την έκπληξη και ένα «διπλό» στο 2,55.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

816 ΜΠΑΤΕ ΜΠ. – ΜΠΕΛΣΙΝΑ 1 1,25
1098 ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ UNDER 1,45
1100 ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 2 2,55

Διαβάστε επίσης

Νίκη πρωτιάς η Ουαλία

Νίκη πρωτιάς η Ουαλία

Νέο τριήμερο με προκριματικά του Euro, στην όγδοη στροφή πια και με τις ομάδες λίγο-πολύ να ξέρουν καλά τι κυνηγούν και ποιο είναι το ταβάνι τους.

Πρώτη φορά παράταση

Πρώτη φορά παράταση

Βάσει του συστήματος του Κόπα Αμέρικα, το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί ο κόσμος να απολαύσει την ημίωρη παράταση είναι ο μεγάλος τελικός