Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αμέρικαν μπαρ» στη Λιβαδειά

«Αμέρικαν μπαρ» στη Λιβαδειά
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 - 01:10

Γεμάτο από... γαλλικά είναι το φύλλο αγώνα Λεβαδειακός - Πανθρακικός 0-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε χαμός, καθώς ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) σε συνεργασία με τον τέταρτο Δημήτρη Στυλιαρά (Αιτ/νίας) αναγκάστηκαν να αποβάλουν τον προπονητή Γιώργο Παράσχο και τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Κασναφέρη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατέγραψε και όσα του είπε ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, στην ανάπαυλα του ματς.

Η φράση του αξέχαστου ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου «εεε... τι θα το κάνουμε εδώ μέσα; Αμέρικαν μπαρ;», που υπονοεί ότι μια κατάσταση πάει να ξεφύγει, μπορεί να αποδώσει και τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες για όσα αναγράφονται σε αυτό, στη Λιβαδειά έγινε μεγάλος χαμός. Την ευθύνη γι’ αυτό δεν φέρει ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας), ο οποίος πήρε σωστές αποφάσεις σε δύο καίριες φάσεις, παρότι έκανε κάποια λάθη στον καταλογισμό των φάουλ που δεν ήταν ουσιώδη.

Πρώτος αποβλήθηκε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος λίγο μετά το πέναλτι σε χέρι του Μουλόπουλου στο 10’, είπε στον Μαντάκη «αληταρά, γ... σαι, μ... πανο», φράση η οποία ανεγράφη στο φύλλο αγώνα και δεν αποκλείεται ο τεχνικός του Λεβαδειακού να τιμωρηθεί από την αθλητική δικαιοσύνη. Με τη διαιτησία τα είχε και ο Γιώργος Κασναφέρης, ο οποίος γλίτωσε την αποβολή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης τον έστειλαν στην εξέδρα.

«Τι είναι αυτά που κάνετε, κύριε Καραμελίδη; Σε ξέρω», φέρεται να είπε στον Μαντάκη στη φυσούνα, την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Πριν από το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, πλησίασε τους διαιτητές και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα φέρεται να είπε στον Μαντάκη: «Σαν χεσμένη που... να είσαι σήμερα. Τρέμεις ολόκληρος. Την Πέμπτη εγώ τον Καραμελίδη θα τον ξεβρακώσω στο συμβούλιο».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Καραμελίδης είναι ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΚΕΔ. Επίσης, είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, δηλαδή της ένωσης που ανήκει ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης.

Ενδιαφέρον θα έχει η συνάντηση των δύο στο αυριανό Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο μεν Καραμελίδης εκλέχθηκε ξανά με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Σαρρή, ο δε Γιάννης Κομπότης είναι εκπρόσωπος της Superleague.

ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε αύριο σε απολογία τους Παράσχο, Κασναφέρη για τη συμπεριφορά τους στο ματς Λεβαδειακός - Πανθρακικός.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/10/2012)

Διαβάστε επίσης

«Βιογραφικό» υπέρ του ΠΑΟΚ

«Βιογραφικό» υπέρ του ΠΑΟΚ

Με βάση όσα έγιναν, από διαιτητικής πλευράς, στα πέντε από τα έξι φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς δεν δικαιούνται να ομιλούν για τη διαιτησία.

Ο έλεγχος των νέων διαιτητών

Ο έλεγχος των νέων διαιτητών

Ποιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις με το… καλημέρα, έχοντας «προίκα» και την προηγούμενη θητεία τους. Τι πρέπει να προσέξουν όλοι με βάση την εικόνα που έδειξαν

Έχει κάνει λάθη ο Παππάς

Έχει κάνει λάθη ο Παππάς

Προβλημάτισε ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) και στα τέσσερα περσινά παιχνίδια του Ολυμπιακού, στα οποία ορίστηκε από την ΚΕΔ.