Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριπλέτα καταστροφής

Τριπλέτα καταστροφής
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 - 23:31

Η έλλειψη πολιτικής στους ορισμούς όπως επίσης και η κακή διαχείριση των διαιτητών της Superleague (και όχι μόνον) από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Θανάση Μπριάκο και τα μέλη της Γιώργο Δούρο και Δημήτρη Καλύβα οδηγούν την διαιτησία από το κακό στο χειρότερο.

Τα λάθη των παραγόντων της διαιτησίας διαδέχονται το ένα το άλλο με αποτέλεσμα τα παιχνίδια που έγιναν χθες να είναι από τα χειρότερα από πλευράς διαιτησίας, δεδομένου ότι έγιναν σημαντικά λάθη στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1, στο Εργοτέλης – Απόλλων 2-2 και στο Ξάνθη – ΟΦΗ 2-1. Οι φωνές των ομάδων εναντίον της ΚΕΔ γίνονται όλο και πιο δυνατές. Οι Μπριάκος, Δούρος, Καλύβας δεν έχουν καταλάβει ότι οι ορισμοί των διαιτητών σημαίνουν ευθύνη.

Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν στην ΚΕΔ δεν υπήρχε ο Γιάννης Τσαχειλίδης για να διορθώνει κάποια πράγματα τότε η κατάσταση θα ήταν χειρότερη, εξαιτίας της τριπλέτας που οδηγεί την ελληνική διαιτησία στην καταστροφή. Φυσικά ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης ουδεμία ευθύνη έχει, επειδή δεν ασχολείται με τους ορισμούς.

Διαβάστε επίσης

Απαράδεκτοι οι τρεις

Απαράδεκτοι οι τρεις

Τριπλέτα της… συμφοράς για την ελληνική διαιτησία οι Μπριάκος, Δούρος, Τσαχειλίδης.

Φύγετε μόνοι σας (Part 2)

Φύγετε μόνοι σας (Part 2)

Με τον μη ορισμό του Καλογερόπουλου η ΚΕΔ στέλνει μήνυμα στους διαιτητές ότι πρέπει να αδικείται ο Ολυμπιακός;