Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Δήμαρχος Πειραιά στον αγιασμό του Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» (pics+vids)

O Δήμαρχος Πειραιά στον αγιασμό του Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» (pics+vids)
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 - 10:40

Η εφημερίδα Παραπολιτικά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνουν εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με «πρωταγωνιστή» το βιβλίο για την περίοδο των γιορτών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 16 έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός, με παρόντες και ομιλούντες προς το κοινό, τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον διευθυντή των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη και την πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ, Κορίνα Λαουλάκου.

Να υπενθυμίσουμε πως μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. φορέα που υποστηρίζει τους άστεγους, άπορους και τις οικογένειές τους στον Δήμο Πειραιά.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην υπουργός, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο πρώην υφυπουργός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Παρακολουθήστε βίντεο και φωτογραφίες από τον αγιασμό:

Διαβάστε επίσης

Νέες αποκαλύψεις-φωτιά για τον ΟΠΑΠ

Νέες αποκαλύψεις-φωτιά για τον ΟΠΑΠ

Καταγγελίες βόμβα για τον νέο κανονισμό για τον ΟΠΑΠ που μετατρέπει σε καζίνο όλη τη χώρα έκανε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την Ζηνοβία Σαπουνά ο πρώην επικεφαλής της επιτροπής ελέγχου και εποπτείας παιγνίων Αντώνης Στεργιώτης.

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου των Παραπολιτικών

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου των Παραπολιτικών

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο ΣΕΦ το Xmas Bazaar. Η εφημερίδα Παραπολιτικά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνουν μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με «πρωταγωνιστή» το βιβλίο για την περίοδο των γιορτών!

Καυτός Δεκέμβρης

Καυτός Δεκέμβρης

Ο Ακατονόμαστος, γράφει για τους αγώνες που έχει να δώσει η ομάδα μέσα στον μήνα που διανύουμε, ενώ υπάρχουν και τα προβλήματα τραυματισμών.