Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καυτός Δεκέμβρης

Καυτός Δεκέμβρης
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 - 16:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Λήξη συναγερμού για τον Γιώργο Πρίντεζη που τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του, όσο όλοι φοβηθήκαμε στην αρχή. Η εικόνα του ποδιού να γυρίζει από τον αστράγαλο μέχρι και το γόνατο ήταν σοκαριστική και σε προδιέθετε για τα χειρότερα. Επίσης, καλά τα νέα και για τον Βασίλη Σπανούλη, που μπήκε και αυτός στο ιατρικό δελτίο. Γίνεται λίγο χαμός γενικότερα με τους τραυματισμούς στη φετινή Ευρωλίγκα. Ωραίο το προϊόν, σούπερ συναρπαστικά και με πλούσιο θέαμα τα ματς, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί οι παίκτες δεν αντέχουν. Αυτό δείχνει μέχρι στιγμής η κατάσταση. Οπως και αυτή η ιστορία με τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα στα παρκέ, αφού προκαλούν τραυματισμούς γιατί δεν τα έχετε ήδη καταργήσει-απαγορεύσει; Χωρίς παίκτες δεν υπάρχει προϊόν, γι’ αυτό αλλάξτε πορεία πριν τους σακατέψετε όλους.

Στην ομάδα μας τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αλλά τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν με έστω αυτές τις 15 ημέρες που θα μείνει εκτός ο «Πριντ» και με την κάκωση επιγονατίδας του Σπανούλη. Το ματς με τον ΠΑΟΚ αποκτάει ξεχωριστό ενδιαφέρον λόγω αυτών των απουσιών. Επίσης μέσα στον Δεκέμβριο η ομάδα έχει τρία ακόμα δύσκολα ματς για την Ευρωλίγκα, που λογικά θα τα δώσει χωρίς τον Πρίντεζη. Στις 20/12 υποδεχόμαστε στο ΣΕΦ τον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα, αμέσως μετά (22/12) πάμε στο Μπάμπεργκ και κλείνουμε τη χρονιά στις 29/12 με τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Κόλαση δηλαδή ακόμα και γι’ αυτή την ομάδα που έχει μάθει να παλεύει με τις ατυχίες της.

Διαβάστε επίσης

O Δήμαρχος Πειραιά στον αγιασμό του Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» (pics+vids)

O Δήμαρχος Πειραιά στον αγιασμό του Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» (pics+vids)

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει μέρος στο ΣΕΦ, με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη να δίνει το «παρών». Παρόντες ήταν επίσης, ο διευθυντής των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης και η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, Κορίνα Λαουλάκου.

Μετά τις 12:00 στο Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» οι παίκτες του Θρύλου!

Μετά τις 12:00 στο Bazaar «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» οι παίκτες του Θρύλου!

Τα αστέρια του Ολυμπιακού Σεμπά, Λευτέρης Χουτεσιώτης και Μπρούνο Βιάνα θα προσέλθουν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας μετά τις 12:00 το μεσημέρι, για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με όλους τους φίλους της ομάδας! Να είστε όλοι εκεί!