Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τη στήριξη (pic)

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τη στήριξη (pic)
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 - 14:50

Επειδή οι χαμηλότατες θερμοκρασίες θα συνεχιστούν, ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, γνωστοποίησε τις αίθουσες και τα μέρη τα οποία είναι θερμαινόμενα, προκειμένου να προστατευτούν οι άστεγοι και αυτοί που έχουν ανάγκη.

Συνεχίζει λοιπόν τη στήριξη ο Δήμος Πειραιά και ένα μπράβο θα είναι το λιγότερο, καθώς όντως αυτές τις ημέρες, λόγω των θερμοκρασιών, οι ανάγκες μεγαλώνουν.

Αναλυτικά το μήνυμά του

Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται για αυτό και θα συνεχίσουμε να κρατάμε ανοιχτούς τους παρακάτω θερμαινόμενους χώρους για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε ενημερώσει τους αστέγους τη πόλης μας για την λειτουργία των χώρων αυτών. Επιπλέον διαθέτουμε όχημα και κατάλληλο υπάλληλο της Διεύθυνσης Υγείας, προκειμένου να συνδράμει σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Θέλω όμως και εσείς να βοηθήσετε και να ενημερώσετε με την σειρά σας όποιον γνωρίζετε ότι χρειάζεται έναν ζεστό χώρο αυτές τις μέρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 213-2022000 σε 24ωρη βάση.

Διαβάστε επίσης

Με διπλό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα (09/01) ο «ΓΑΥΡΟΣ»

Με διπλό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα (09/01) ο «ΓΑΥΡΟΣ»

Στις σελίδες της αγαπημένης σας εφημερίδας θα διαβάσετε πλούσιο ρεπορτάζ από το μάγκικο διπλό του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την ομάδα μπάσκετ, αλλά και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες του Ερασιτέχνη.