Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ξεσαλώσει ο βόθρος!

Έχει ξεσαλώσει ο βόθρος!
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 23:03

Ξεσάλωσαν στον βόθρο. Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο Βόλεϊ Ανδρών στο Μαρούσι και τα παιδιά το καταχάρηκαν. Καλά, όχι ότι μας έκανε εντύπωση. Ενώ, βλέπετε, μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο στο Μπάσκετ Γυναικών, μάλλον... σχόλασαν νωρίς, τώρα... ξεσάλωσαν και έχουν βάλει ήδη γύρω στα 10 άρθρα για το βόλεϊ Ανδρών. Περιττή η ερώτηση αν θα το είχαν κάνει με «διπλό» του Ολυμπιακού. Προχωράμε...

Κέρδισαν τον Ολυμπιακό που παίζει τη μισή χρόνια χωρίς τον Μιγιαΐλοβιτς, που έχασε στα μέσα της τον βασικό διαγώνιο Έγκλεσκαλνς με τους πρωταθλητές να προχωρούν στην αναγκαστική αντικατάσταση του με τον Τέπαν και που σήμερα αγωνίστηκε ουσιαστικά χωρίς τους δυο βασικούς ξένους, με τον Παγένκ να τραυματίζεται στο πρώτο σετ και τον Πέριτς να παίζει ανέτοιμος με μία προπόνηση σε 10 μέρες. Το... τρομερό είναι όταν οι «πράσινοι» έχασαν μία φορά έναν παίκτη τους (Στάλεκαρ), έχασαν στην έδρα τους από τον Φοίνικα Σύρου και αποχαιρέτησαν το Κύπελλο!

Μετά το ματς, μίλησε στην κάμερα του βόθρου οποίος βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού του Αγίου Θωμά. Λίγο ακόμα και θα έβγαζαν και κανέναν... περαστικό! Από τη μύγα ξύγκι προσπαθούν να βγάλουν και γράφουν στους τίτλους για 9-0 και μέσα αναφέρονται σε βαθμούς! Φοβερό;

Βάζουν +59 διαφορά βαθμών στα σετ, αφού βλέπετε ο πόνος τους από την παραλίγο 30άρα στο σεφ είναι νωπός. Και μεγάλος!

Και επειδή βάζουν για... ρεκόρ, +26 σε τρια σετ με το 25-11 του 2ου, και άλλα τέτοια αστεία, να τους θυμίσουμε κι εμείς μερικά στοιχεία. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό με 27 πόντους συνολική διαφορά στα σετ (75-48) στις 25 Φεβρουαρίου 2012. Με το ίδιο σκορ (25-10) είχε νικήσει και στις 6 Απριλίου 2021, ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε, πελάτες μας παντοτινοί! Αλλά και στις 19 Φεβρουαρίου 2020 τα ίδια είχαμε! Επίσης, στο «League Cup» τους είχε νικήσει ο Θρύλος με 25-8 σε ένα σετ στις 24 Ιανουαρίου 2017. Επιπλέον, το ρεκόρ νικών στο πρωτάθλημα από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων είναι 45-27 για τον Ολυμπιακό.

Και κάτι ακόμα: Ας μην πιάνουν τη λέξη «σερί» στο στόμα μας. Στο 96-5 είναι οι κούπες στον Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια. Και ας μην ξεχνάνε και το 50-0 σε συνεχόμενες νίκες σε όλα τα τμήματα!

Μεγάλη η χαρά των παιδιών, που λέτε, όπως μεγάλος ήταν και ο πόνος προ ημερών, σε αυτόν άλλωστε είναι και μαθημένοι. Είπαμε ξανά, την προηγούμενη Τετάρτη μετά το καθοριστικό «διπλό» τίτλου στη Λεωφόρο βάλανε δυο δηλώσεις και κλείσανε, σήμερα δουλεύουν... διπλοβάρδιες. Γελάει η κοινωνία.

Διαβάστε επίσης