Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η οικογένεια του ΓΑΥΡΟΥ παίζει μπάλα»

«Η οικογένεια του ΓΑΥΡΟΥ παίζει μπάλα»
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 - 23:53

Για ακόμη μία φορά οι συντάκτες του «ΓΑΥΡΟΥ» και του gavros.gr έδειξαν τι σημαίνει η έννοια οικογένεια σε έναν εργασιακό χώρο. Έτσι σε συνέχεια των περυσινών... αναμετρήσεων «μεγάλων» και «μικρών» το βράδυ της Τετάρτης σε γήπεδο στου Ρέντη είχαν άλλη μία ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ τους.

Οι «μεγάλοι» ήταν αυτοί που για ακόμη μία φορά πήραν τη νίκη, διδάσκοντας μπάλα στους «μικρούς» οι οποίοι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης απέναντι στους «μεγάλους», παρά το γεγονός ότι την Τετάρτη το βράδυ δεν είχαν στη σύνθεσή τους έναν από τους καλύτερους τους παίκτες τον Δημήτρη Ζώρζο. Είχαν όμως το πόδι... διαβήτη του Διονύση Βερβελέ, τον στην κυριολεξία βράχο, αφού δεν κουνιέται, Νίκο Κώτση, όπως και τον α(ει)κίνητο Γιώργο Στασινόπουλο. Παράλληλα, η ομάδα των «μεγάλων» αποτελούταν ακόμη από τους Βασίλη Μπέτζελο, Γιώργο Μπιτσικώκο, Παύλο Σαχτούρη και Γιώργο Μαργωμένο.

Από την άλλη οι «μικροί» είχαν τον Γιώργο Μπαλταγιάννη που δεν σταμάταγε να τρέχει, αλλά δεν έδινε την μπάλα ούτε στον... εαυτό του, τον Δημήτρη Μαργωμένο που όλοι την ώρα κριτίκαρε τους συμπαίκτες του αλλά τον εαυτό του ποτέ (εννοείται), τους παθιασμένους Λεωνίδα Λυμπέρη και Λευτέρη Ελευθερίου αλλά το πάθος από μόνο του δεν αρκούσε, ενώ έπαιξαν ακόμη και οι Κώστας Φώτης, Γιώργος Παπαδημητρόπουλος (ντεμπούτο), Χάρης Ψάλτης και Τόλης Λεούσης.

ΥΓ: Για την... ιστορία, ο αγώνας έληξε 10-5 υπέρ των «μεγάλων»...

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία!

Έγραψε ιστορία!

Ο Felix Baumgartner πήδηξε από τα 120.000 πόδια με ελεύθερη πτώση και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες...

Baby come back!

Baby come back!

Μη χάσετε με τον «ΓΑΥΡΟ» του Σαββάτου το εβδομαδιαίο Lifestyle ένθετο, το «Freddo»...