Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους μας»

«Προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους μας»
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 - 23:23

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 σετ τον Φοίνικα Σύρου και πέτυχε την 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στα δύο πρώτα σετ, όμως, στη συνέχεια έκανε λάθη στην υποδοχή και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν σε 2-2. Ωστόσο, στο τέλος ο Θρύλος έκανε το καθήκον του και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.

«Παίξαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ. Στη συνέχεια κάναμε λάθη στην υποδοχή και δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Ωστόσο θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη. Το φυσιολογικό είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις με αυτή τη λογική. Οι παίκτες μου δεν είναι μηχανές και δεν είναι μπορείς να κερδίζεις όλα τα ματς με 3-0. Ξέρουμε όλοι τις προσδοκίες που έχουν όλοι για την ομάδα και προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά του ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου, δήλωσε: « Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καλό ρυθμό μέχρι τα τέλη του δεύτερου σετ τον οποίο δεν διατηρήσαμε μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε ότι είναι ανταγωνιστική η ομάδα της Σύρου ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο της. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε ξεχωριστά σε κάθε ματς και σε κάθε σετ και ότι δεν χαρίζεται τίποτα, εμείς θα πρέπει να το κερδίζουμε».

Διαβάστε επίσης

«Μπήκαμε με όρεξη»

«Μπήκαμε με όρεξη»

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη τόνισε σε δηλώσεις της πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έτσι έφτασαν σε αυτή την άνετη νίκη με 3-0 σετ.