Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Τσανάκαλε ο Θρύλος

Στο Τσανάκαλε ο Θρύλος
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 - 14:37

Οι Πειραιώτισσες αναχώρησαν από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 7 το πρωί και αφού έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, στη συνέχεια μετέβησαν οδικώς για την εν λόγω πόλη, ταξίδι που διήρκησε τρεις ώρες.

Στις 17:30 ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τσανάκαλε και έτσι θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα της φάσης των «16» του Challenge Cup που είναι με την Τσανάκαλε και προγραμματισμένος να γίνει την Τρίτη στις 16:00.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στην Τσανάκαλε

Με το μυαλό στην Τσανάκαλε

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέρασε εύκολα από την έδρα του Μαρκόπουλου (3-0) και πλέον επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Τουρκίας την ερχόμενη Τρίτη.

Στο γήπεδο τα κορίτσια του Θρύλου (vid)

Στο γήπεδο τα κορίτσια του Θρύλου (vid)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο γήπεδο όπου θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στην Τσανάκαλε, ώστε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση.

Και τώρα σειρά της βαζέλας!

Και τώρα σειρά της βαζέλας!

Ο Θρύλος διέλυσε με 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πλέον περιμένει την Τρίτη τον ΠΑΟ στο Ρέντη για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».