Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολοι στο Μελίνα Μερκούρη» (pic)

«Ολοι στο Μελίνα Μερκούρη» (pic)
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 - 23:53

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την Τρίτη υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού στο Ρέντη για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, προκειμένου να πετύχει την πολυπόθητη νίκη, με την οποία θα πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ντίμα Φιλίποφ με ανάρτησή του στα social media απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου. Συγκεκριμένα, ο πασαδόρος του Θρύλου ανέβασε μια φωτογραφία από κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Τρίτη στις 19:00 στο Μελίνα Μερκούρη. Ημιτελικός Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό. Ολοι εκεί!».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Στο Τσανάκαλε ο Θρύλος

Στο Τσανάκαλε ο Θρύλος

Στο Τσανάκαλε βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου.

Με το μυαλό στην Τσανάκαλε

Με το μυαλό στην Τσανάκαλε

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέρασε εύκολα από την έδρα του Μαρκόπουλου (3-0) και πλέον επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Τουρκίας την ερχόμενη Τρίτη.

Και τώρα σειρά της βαζέλας!

Και τώρα σειρά της βαζέλας!

Ο Θρύλος διέλυσε με 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πλέον περιμένει την Τρίτη τον ΠΑΟ στο Ρέντη για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

«Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

«Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του ημιτελικού της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.