Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ρέστα του για τον τελικό!

Τα ρέστα του για τον τελικό!
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 - 15:50

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς». Live στο gavros.gr στις 19:00/NS4.

Ο Θρύλος θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον αιώνιο πελάτη, που θα του δώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των ΠΑΟΚ ή Ηρακλή, που αναμετρώνται στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στην Αθήνα, μιας και η έδρα θα κριθεί από τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Σλόμπονταν Μπόσκαν, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% προκειμένου να φύγουν από το Ρέντη με το ροζ φύλλο αγώνα.

Παράλληλα, ο κόσμος του Θρύλου, αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», και έτσι θα γίνει ο έβδομος παίκτης του Θρύλου.

Έτσι, οι Πειραιώτες, θα επιδιώξουν τη νίκη, ώστε να αγωνιστούν στον τελικό και να διατηρήσουν τα σκήπτρα της περυσινής χρονιάς και να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν την πρώτη κούπα της σεζόν, όσον αφορά το άθλημα του βόλεϊ των ανδρών.

Διαβάστε επίσης

«Κριτήριο η δική μας απόδοση»

«Κριτήριο η δική μας απόδοση»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και τόνισε ότι εάν ο Ολυμπιακός παίξει καλά στον τελικό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Να κερδίσει και πάλι τον… πελάτη

Να κερδίσει και πάλι τον… πελάτη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για τον ημιτελικό του League Cup, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στο μυαλό τους μόνη τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.