Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μοναδικός στόχος η πρόκριση στον τελικό»

«Μοναδικός στόχος η πρόκριση στον τελικό»
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 - 22:20

Ξεκάθαρος ως προς τον στόχο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Θρύλου, τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, ότι ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη νίκη που θα δώσει την ομάδα του την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Αντιμετωπίζουμε για δεύτερη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και πάλι στην έδρα μας αλλά τώρα θα παίξουμε ένα ημιτελικό. Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό όπου θα διεκδικήσουμε τον πρώτο, χρονικά τίτλο της χρονιάς. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς για να αντιδράσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει. Περιμένουμε την βοήθεια των οπαδών μας οι οποίοι πάντα μας ενισχύουν με την παρουσία τους».

Παράλληλα, ο Άθος Κόστας, αναφερόμενος και εκείνος με τη σειρά του στο αυριανό παιχνίδι, τόνισε ότι πρέπει εκείνος και η ομάδα του να αγωνιστούν με πολύ δύναμη και πάθος προκειμένου να είναι αυτοί που θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

«Την Τρίτη πρέπει να αγωνιστούμε με πολύ δύναμη, πολύ πάθος και είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Έχουμε δουλέψει πολύ για αυτή την πρόκληση και θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ ή τον Ηρακλή και να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο».

Διαβάστε επίσης

Τα ρέστα του για τον τελικό!

Τα ρέστα του για τον τελικό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του League Cup και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει με τον κόσμο του τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS4).

Να κερδίσει και πάλι τον… πελάτη

Να κερδίσει και πάλι τον… πελάτη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για τον ημιτελικό του League Cup, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στο μυαλό τους μόνη τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.