Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να κερδίσει και πάλι τον… πελάτη

Να κερδίσει και πάλι τον… πελάτη
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 - 22:05

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (19:00, Novasports4HD), στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες, ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης, με τον Σλόμπονταν Μπόσκαν, να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν βίντεο με τους αγώνες των «πρασίνων» έτσι ώστε να έχουν μια καλύτερη εικόνα για την αυριανή σούπερ αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι αναμένεται να έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θέλουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/1) στις 19:30 στην Αθήνα και σε έδρα που θα ορίσει ο νικητής του ζευγαριού, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Το άλλο παιχνίδι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Τα ρέστα του για τον τελικό!

Τα ρέστα του για τον τελικό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του League Cup και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει με τον κόσμο του τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS4).