Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

«Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 - 23:19

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα κόντρα στον Παμβοχαϊκό, ωστόσο, όπως τόνισε ο Κώστας Στιβαχτής θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, προκειμένου να κάνουν το 2-0.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί σήμερα και δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε σοβαροί. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Παίξαμε καλά και κατά διαστήματα πάρα πολύ καλά και δείξαμε ότι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη.

Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιαστούμε ξανά σοβαροί, να κάνουμε το 2-0 γιατί το σκεπτικό μας είναι να περάσουμε στον τελικό και στη συνέχεια να πάρουμε το τρόπαιο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα και με καλές εμφανίσεις που θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση, στον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

 «Ο Αγκάμεζ ήταν ασταμάτητος»

«Ο Αγκάμεζ ήταν ασταμάτητος»

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν μίλησε για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού και έκανε ειδική μνεία στον Κολομβιανό, ο οποίος ήταν εξαιρετικός.

«Μία στιγμή μπορεί να κάνει τη διαφορά» (pics)

«Μία στιγμή μπορεί να κάνει τη διαφορά» (pics)

Στις δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης που έφτασαν στον μεγάλο τελικό, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τετάρτης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Δείτε τι δήλωσε και η Στέλλα Χριστοδούλου.

Ο Θρύλος έκανε το πρώτο βήμα

Ο Θρύλος έκανε το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό και θέλει ακόμα δύο νίκες για να παίξει στα τελικά του πρωταθλήματος

«Θέλουμε τη νίκη»

«Θέλουμε τη νίκη»

Η Άνα Λαζάρεβιτς αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπούρσα για τον τελικό του Challenge Cup και δήλωσε σίγουρη ότι ο κόσμος θα δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.