Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 16:28

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κατακτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου. Το Σάββατο, αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό στο Ρέντη στον τρίτο τελικό και με φόντο το 3-0 στις νίκες, η Στέλλα Χριστοδούλου κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Ρέντη.

«Θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά των αγώνων το Σάββατο στην έδρα μας. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να ολοκληρώσουμε μια ονειρική σεζόν όπως ήταν η φετινή. Η υποστήριξη που λάβαμε φέτος από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ήταν εντυπωσιακή», ήταν τα λόγια της και συνέχισε.

«Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Ρέντη στα ευρωπαϊκά ματς τόσο στον ημιτελικό του Challenge Cup με την Γενισέι, όσο και στον τελικό με την Μπούρσα, μας έδωσε τεράστια ώθηση και θα την θυμόμαστε για χρόνια! Ανάλογες στιγμές θέλουμε να ζήσουμε και το Σάββατο και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας, στο σπίτι μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος!».

Διαβάστε επίσης

Αγνώριστος…

Αγνώριστος…

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ – Στο 1-1 η σειρά των τελικών – Την Δευτέρα (1/5) στο Ρέντη το τρίτο παιχνίδι.