Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας»

«Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας»
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 13:40

Τον Πανναξιακό υποδέχεται στο Ρέντη το Σάββατο στις 20:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, στον τρίτο και πιθανότατα τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος. Ήδη ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0, θέλει μία μόλις νίκη ακόμα για να στεφθεί πρωταθλητής και φαίνεται πως είναι μια ανάσα από το πέμπτο σερί πρωτάθλημα.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος τόνισε πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού.

«Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την 3η νίκη κόντρα στον Πανναξιακό. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας όμως για να τις αξιοποιήσουμε πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της και θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μαζί με τον κόσμο μας. Αυτό θα είναι το καλύτερο φινάλε σε μια εξαιρετική σεζόν», είπε σχετικά ο κόουτς του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Αγνώριστος…

Αγνώριστος…

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ – Στο 1-1 η σειρά των τελικών – Την Δευτέρα (1/5) στο Ρέντη το τρίτο παιχνίδι.

Για το 2-0 ο Θρύλος

Για το 2-0 ο Θρύλος

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να… καρφώσει ξανά τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά στην Πυλαία και να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.