Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 17:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, είναι πανέτοιμη για την μεγάλη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Τουρ στη Γαλλία, για τη διοργάνωση του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες Δευτέρα την προετοιμασία τους επι γαλλικού εδάφους, μιας και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο σημερινός αγώνας, χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα και έτσι ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές.

Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός, είχε επικρατήσει με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Ρέντη και έτσι έχει τον πρώτο λόγο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν δύο σετ από την αναμέτρηση και έτσι να είναι αυτοί που θα περάσουν στον επόμενο γύρο.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ολυμπιακός, θα χρειαστεί να κατακτήσει το χρυσό σετ, έτσι ώστε να βρεθεί αυτός στους «16» και όχι η Τουρ.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν το πόσο σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, και δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών, βρίσκεται και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θρύλου, Μιχάλης Κουντούρης, όπως επίσης και η Γενική Γραμματέας Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος, αλλά και το μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος.

Να θυμίσουμε οτι η αποστολή του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στη Γαλλία, αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την επιστολή διαμαρτυρίας προς την CEV, στην οποία καθιστά σαφές το εχθρικό κλίμα που υπάρχει κατά της ομάδας ενόψει του αγώνα με την γαλλική Τουρ που θα ξεκινήσει το βράδυ της Τρίτης (19/12).

«Με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»

«Με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Τουρ, και τόνισε ότι όλα τα μέλη του Ολυμπιακού, αξίζουν τη νίκη μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που δέχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.