Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να ολοκληρώσουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις»

«Να ολοκληρώσουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις»
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 17:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τον λόγο στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόρια του "Vammos" στο "Γ. Καραϊσκάκης", o Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, αναφέρθηκε στο μεγάλο όνειρο της διοίκησης του Ερασιτέχνη, το οποίο είναι η ολοκλήρωση όλων των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού, για όλα του τα αθλήματα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας, σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μας στηρίζουν, όπως είπε πολύ σωστά ο Πρόεδρος. Εύχομαι η σεζόν αυτή να είναι μια σεζόν καλύτερη από την προηγούμενη και χειρότερη από την επόμενη, όσον αφορά αγωνιστικά.

Εκτός από τα αγωνιστικά στόχος θα είναι και να μεγαλώσουμε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που μας βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια να είμαστε αυτοδύναμοι, το τμήμα μελών και φιλάθλων και επίσης για εμένα πάγιος σκοπός μας είναι η ολοκλήρωση των δικών μας εγκαταστάσεων ώστε να μπορούμε με αξιοπρέπεια να κάνουμε και αθλητισμό και πρωταθλητισμό.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία και αθλητικές επιτυχίες. Καλή χρονιά σε όλους».

Διαβάστε επίσης

«Υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες στα τμήματά μας»

«Υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες στα τμήματά μας»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, στο μήνυμά του προς τα τμήματα του Θρύλου, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφέρθηκε στη δύναμη της ομάδας που δεν είναι άλλη από τον κόσμο της.

Όλος ο Θρύλος μια οικογένεια! (pics)

Όλος ο Θρύλος μια οικογένεια! (pics)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018, με την αίθουσα "Vammos" στο "Γ. Καραϊσκάκης", να γεμίζει από "ερυθρόλευκους" πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.