Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο η Ταργκοβίστε στο μυαλό των «ερυθρόλευκων»

Μόνο η Ταργκοβίστε στο μυαλό των «ερυθρόλευκων»
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - 17:07

Την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Ταργκοβίστε, για τη φάση των «16» του CEV Challenge Cup, συνεχίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» την ερχόμενη Πέμπτη (25/1) θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τη ρουμάνικη ομάδα, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση του θεσμού.

Υπενθυμίζουμε ότι στους «32» τα κορίτσια του Θρύλου απέκλεισαν την Λογκρόνιο, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πλέον έχει επικεντρωθεί στο ματς με την Ταργκοβίστε και θα τα δώσει όλα, προκειμένου να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ρουμανία.

Υπενθυμίζουμε ότι το δεύτερο ματς με την Ταργκοβίστε είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Διαβάστε επίσης

Χειρουργήθηκε η Ζακχαίου

Χειρουργήθηκε η Ζακχαίου

Η βολεϊμπολίστρια του Θρύλου υπεβλήθη σε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού με συνοδό έξω τενόδεση δεξιού γόνατος.

«Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

«Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Ο βοηθός προπονητή της Ταργκοβίστε, σε δηλώσεις του τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ότι αυτό που φοβάται από τις «ερυθρόλευκες» είναι οι δύο ακραίες, αλλά και η Στέλλα Χριστοδούλου.

«Να ολοκληρώσουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις»

«Να ολοκληρώσουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις»

Ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος, αναφέρθηκε στο μεγάλο όνειρο της διοίκησης που δεν είναι άλλο από το να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις των "Ερυθρολεύκων" για όλα τα τμήματα.