Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

«Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 16:59

Στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Τεοντόρ Αλεξίεφ τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 16ης αγωνιστικής! Ο Βούλγαρος ακραίος τόνισε ότι ο συγκεκριμένος τίτλος είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και ευχαρίστησε άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τη βοήθεια και τη στήριξή τους!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο τίτλος του MVP, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και του τρόπου που λειτουργούμε στους αγώνες. Χαίρομαι που στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πήραμε άλλη μια νίκη, χάρη στην οποία εξασφαλίζουμε κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας δίνει ώθηση για να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια. Ο τίτλος του MVP είναι μια επιπλέον επιβράβευση σε ατομικό επίπεδο που... δέχομαι με ευχαρίστηση και την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικο επιτελείο».

Διαβάστε επίσης

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP!

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP!

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ βοήθησε τον Θρύλο να κερδίσει με 3-1 σετ την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναδείχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Έκαναν κατακόκκινο και το Βέλγιο! (vid)

Έκαναν κατακόκκινο και το Βέλγιο! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» και στο Μενέν, στηρίζοντας την ανδρική ομάδα βόλεϊ και ζητώντας από τους παίκτες την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.