Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη με καλή εμφάνιση»

«Νίκη με καλή εμφάνιση»
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 16:40

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή Χαλκίδας (21/2, 18:00) έδωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να τη βοηθήσει να πετύχει το στόχο της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για να προκριθούμε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από μια εβδομάδα όπου δώσαμε δυο εκτός έδρας αγώνες. Ο Ηρακλής Χαλκίδας μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη ομάδα, ξέρουμε πολύ καλά τις δυνατότητές τους και θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή εμφάνιση για να νικήσουμε. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος με την παρουσία του και θα πετύχουμε μαζί τον στόχο».

Διαβάστε επίσης

Πάνοπλος για την πρόκριση

Πάνοπλος για την πρόκριση

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Χαλκίδας και με νίκη θα προκριθεί στο Final 4 του Κυπέλλου.

Κόντρα στη Χαλκίδα

Κόντρα στη Χαλκίδα

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού η οποία αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη (21/10) τον Ηρακλή Χαλκίδας στο Ρέντη για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέντε στα πέντε ο Ερασιτέχνης και συνεχίζει ακάθεκτος (pics)

Πέντε στα πέντε ο Ερασιτέχνης και συνεχίζει ακάθεκτος (pics)

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται όλες στην πρώτη θέση των πρωταθλημάτων τους. Όλες οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική σε όλα τα αθλήματα.