Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαρώνει ο Θρύλος και στην Ευρώπη!

Σαρώνει ο Θρύλος και στην Ευρώπη!
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 10:55

Μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή ημέρα ήταν η χθεσινή (14/03) για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σε τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες πήρε ισάριθμες νίκες, αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται ως ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη.

Τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (νίκες με Σουρκούτ και Κράσνονταρ αντίστοιχα), ενώ η ανδρική ομάδα πόλο προελαύνει στον όμιλό της, όπου βρίσκεται στην κορυφή του μετά τη νίκη της κόντρα στην Όρβοσι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σαρώνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και είναι έτοιμος τη φετινή χρονιά να γράψει ξανά ιστορία, σηκώνοντας κούπες, εγχώριες και ευρωπαϊκές, οι οποίες θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τον Θρύλο.

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα του Ερασιτέχνη είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα τελικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους, πόσο μάλλον για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που δεν πρόκειται να ζήσουν ποτέ τους ανάλογες στιγμές.

Διαβάστε επίσης

Η μεγαλύτερη νίκη στη Ρωσία

Η μεγαλύτερη νίκη στη Ρωσία

Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη ελληνικής ομάδας επί ρωσικού εδάφους στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων πήρε ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 κόντρα στη Σουργκούτ.

Προβάδισμα για Μπούρσα

Προβάδισμα για Μπούρσα

Η Τουρκική ομάδα επικράτησε με 3-0 σετ της Ναντ και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Φανταστική ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Ρέντη, δίνοντας ώθηση στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της Κράσνονταρ.