Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 09:56

Για ακόμη μία φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη» δίνοντας ώθηση στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της Κράσνονταρ στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να ενισχύουν τις προσπάθειες της ομάδας του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, η οποία έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι αποτελούν τη δύναμη του συλλόγου, δείχνοντας περίτρανα πόσο πολύ αγαπούν τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του Θρύλου βρίσκεται πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα της αγαπημένης του ομάδας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος και αυτό φάνηκε και τη χθεσινή ημέρα (14/03), στην οποία γράφτηκε ακόμη μία μεγάλη «ερυθρόλευκη» ευρωπαϊκή βραδιά.

Δείτε σε βίντεο την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ με τον Ερασιτέχνη να ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του:

Διαβάστε επίσης

Σαρώνει ο Θρύλος και στην Ευρώπη!

Σαρώνει ο Θρύλος και στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαίες νίκες την Τετάρτη (14/03) σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βρίσκεται κοντά σε δύο τελικούς και αποδεικνύει γιατί αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.

Απίστευτος κόσμος!

Απίστευτος κόσμος!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και έδωσαν τεράστια ώθηση στα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.