Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα για το 5o League Cup!

Ώρα για το 5o League Cup!
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 00:45

Η φετινή διοργάνωση είναι η έβδομη σε ό,τι αφορά το League Cup. Με τον Ολυμπιακό που έχει περάσει στον τελικό να έχει την ευκαιρία να σηκώσει τη συγκεκριμένη κούπα για 5η φορά στην ιστορία του.

Ο Θρύλος είναι πολυνίκης του θεσμού, μετρώντας τέσσερις κούπες σε έξι σεζόν που έχει διεξαχθεί το League Cup. Και επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τον τίτλο για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Εκτός από τη σεζόν 2012-13 που κατάκτησαν τον τίτλο στο Βραχάτι, έχουν επίσης πάρει την κούπα το 2014-15 στη Γλυφάδα, το 2015-16 στη Σύρο και πέρσι, το 2016-17, στο Ρέντη μετά και την απόφαση για μονό τελικό!

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για ακόμη δύο κούπες ο Θρύλος

Έτοιμος για ακόμη δύο κούπες ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (31/03) θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο γυναικών, καθώς και το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών, παίζοντας στους τελικούς των συγκεκριμένων διοργανώσεων.

Απίστευτη δίψα των ΓΑΥΡΩΝ!

Απίστευτη δίψα των ΓΑΥΡΩΝ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού εξαφάνισε περισσότερα από 5.000 εισιτήρια για τον τελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τη Ραβένα στο ΣΕΦ για το Challenge Cup.

«Να πανηγυρίσουμε τη νίκη όλοι μαζί»

«Να πανηγυρίσουμε τη νίκη όλοι μαζί»

Το ευχαριστώ της προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ που έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια κόντρα στη Μπούρσα, έδωσε η Στέλλα Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανναξιακό.